Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 BL LED Strip - AT191652 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 BL LED Strip - AT191652 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 BL LED Strip

Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 BL LED Strip - AT191652

Код товару: AT191652
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Ширина корпусу 900 мм, Колір чорний, Продуктивність 1200 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 14.8 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 900 мм
Колір Чорний
Производительность 1200 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 14.8
Диаметр вентиляционной трубы 120/150 мм
Количество скоростных режимов 4
Лампы LED 2х2.1 Вт
Матеріал корпусу крашеный металл, стекло
Потужність 250 Вт
Уровень шума 55 dB
Виробник PERFELLI
Опис

Придбати Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 BL LED Strip Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна PERFELLI TLS 9833 BL LED Strip

Модель витяжки Perfelli TLS 9833 BL LED Strip виконана в чорному кольорі. Вона має високу потужність і відмінну систему очищення повітря. Дизайн корпусу прикрашений вставкою зі скла.

Модель вбудованого типу. Пристрій оснащений зручним і простим сенсорним управлінням. Його перевага - простота в чищенні, так як немає видатних частин. Є вбудований дисплей. Модель підійде під будь-який дизайн вашої їдальні або кухні.

Витяжка може працювати в одному з двох попередньо встановлених режимів. У режимі відводу пристрій буде виводити дим і гар через вентиляцію на вулицю, не залишаючи його в приміщенні. Для роботи також буде потрібно купити і встановити гофровану трубу, яка і буде з'єднанням між вентиляцією і витяжкою.

Рециркуляція - це фільтрація повітря з подальшим виведенням його в те саме приміщення, звідки був зроблений забір. Для фільтрації використовується жирової алюмінієвий фільтр, який йде в комплекті, а також додатковий вугільний фільтр, купувати який необхідно окремо. Установка гофрованої труби не потрібна. Після того, як вугільний фільтр приходить в непридатність, його слід замінити.

Пристрій оснащений одним мотором і чотирма швидкостями роботи. Гучність досягає 55 децибел. Продуктивність дорівнює 1200 кубічних метрів на годину. Ширина дорівнює 90 сантиметрам. Є вбудований таймер. Освітлення здійснюється за рахунок двох смуг LED з потужністю в 2.1 ват кожна. Потужність мотора дорівнює 250 ватам.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані