Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW) - AT191674 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW) - AT191674 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW)
Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW)

Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW) - AT191674

Код товару: AT191674
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 98 л, Тип вертикальна, Висота 81.5 см, Спосіб установки вбудована, Ширина 56, Глибина 55 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 81.5 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 98 л
Ширина 56
Спосіб установки вбудований
Колір White
Общий объем 105 л
Количество отделений 4
Тип отделений выдвижные ящики и полки
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс ST, SN, N
Мощность замораживания 18 кг/сутки
Время сохранения температуры без электроэнергии 18 часов
Хладагент R600a
Особливості сигнал открытых дверей, режим быстрого замораживания, перенавешиваемые двери, индикатор повышения температуры
Вага 30
Уровень шума 40 dB
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера ELECTROLUX EUN 1100FOW (EUN1100FOW)
Ні для кого не секрет, що свіжі овочі і фрукти мають багато корисних вітамінів і речовин, які так необхідні нашому організму, тим більше в зимовий період. Однак, як отримати свіжі овочі і фрукти взимку, а закочені, вони значно втрачають свої властивості і вітаміни? Ми пропонуємо вашій увазі прекрасне рішення цього питання - модель морозильної камери, яка прекрасно підійде для невеликої сім'ї, маючи невеликі розміри, вона відмінно впишеться в інтер'єр вашого кухонного приміщення. І буде дарувати вам смак літа впродовж усієї зими.

Варто відзначити, що модель дуже компактна, її розміри висота 81,5 см, ширина 56 см, глибина 55 см. Вона чудово впишеться в загальний інтер'єр вашої кухні, її можна навіть встановити під робочою поверхнею в якості вбудованого шафки. Корисний об'єм морозильної камери становить 98 літр, він розділений чотирма окремими, пластиковими, прозорими скриньками, з направляючими, які зручно висувати. Таке розмежування ящиків дуже добре підходить для розміщення в них різних продуктів, для окремого зберігання і доступу до них. Модель оснащується механічним регулюванням температури, її потужність становить 18 кілограм продукції на добу.

Ви неодмінно залишитеся задоволені морозильною камерою ELECTROLUX EUN 1100FOW .Враховуючи те, що в цій моделі морозильної камери втілені найкращі сучасні розробки і досягнення, вона має прекрасні характеристики енергоспоживання, які характеризуються А + класом, і це при потужності в 120 Вт. Представлена ??модель залишається чудовим варіантом заміни консервації овочів і фруктів, яким ви неодмінно залишитеся задоволені.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані