Комп'ютер Acer Veriton Z4660G (DQ.VS0ME.012) - AT191720 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Acer Veriton Z4660G (DQ.VS0ME.012) - AT191720 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер Acer Veriton Z4660G (DQ.VS0ME.012)

Комп'ютер Acer Veriton Z4660G (DQ.VS0ME.012) - AT191720

Код товару: AT191720
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти UHD Graphics 630, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer, INTEL
Тип ПК Рабочие станции
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти UHD Graphics 630
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм HDD 500 ГБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Тип пам'яті DDR 4
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 135 Вт
Колір Чорний
Диагональ экрана 21.5
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Комп'ютер Acer Veriton Z4660G (DQ.VS0ME.012) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп"ютер Acer Veriton Z4660G (DQ.VS0ME.012)

Acer Veriton Z4660G - компактний та стильний моноблок, який стане надійним помічником у роботі чи навчанні, а також буде чудовим замінником стаціонарного ПК. Дана модель задовільнить потреби тих, хто звик до акуратного робочого місця без зайвих заплутаних кабелів на поверхні.

Дизайн моноблочного ПК досить стриманий та лаконічний, виконаний у класичному чорному кольорі, тому вдало підійде до будь-якого дизайну приміщень. Елегантна підставка та широкі краї роблять дану модель моноблоку ще більш ефектною. Ергономічність пристрою дозволяє розміщувати його у потрібному місці - чи то офісний кабінет, чи то домашній робочий куточок.

Acer Veriton Z4660G оснащений 21.5-дюймовим екраном із роздільною здатністю 1920x1080 пікселів, що забезпечить чітку та соковиту передачу контенту. За продуктивність роботи відповідатиме процесор 8-го покоління Intel Core i5, який працює із тактовою частотою 3.6 ГГц. Обчислювальних можливостей процесора вистачить для комфортного та результативного виконання задач користувачів початкового рівня.

Моноблок обладнаний твердотільним накопичувачем із 128 ГБ вільного місця, чого буде цілком достатньо для зберігання важливих робочих чи навчальних матеріалів, а також мультимедійної інформації, зокрема, фото, відео, фільмів тощо. До того ж, такий об'єм зможе пришвидшити запуск додатків та програм.

Для того, аби користувач міг спілкуватись у чатах зі своїми друзями чи близькими, у моноблочному ПК передбачено веб-камеру. Ряд інтерфейсів дозволить оперативно зарядити гаджети або ж підключити необхідні периферійні пристрої. У комплектацію Acer Veriton Z4660G входить клавіатура та мишка, що дозволить зекономити час на їх покупку.  Acer Veriton - чудовий вибір моноблоку для комфортної та продуктивної щоденної роботи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані