Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB) - AT191734 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB) - AT191734 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB)
Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB)
Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB)
Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB)
Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB)

Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB) - AT191734

Код товару: AT191734
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти HD Graphics 530, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL
Тип ПК Рабочие станции
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти HD Graphics 530
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Кількість ядер 4
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Колір Чорний
Диагональ экрана 23.8
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES#ACB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP EliteOne 800 G3 AiO (2SG24ES # ACB)

Моноблок виробляє відмінне враження і допомагає перетворити будь-яке робоче місце. Витончений і компактний моноблок HP EliteOne з екраном 23,8 "з дуже тонкими рамками забезпечує високу продуктивність, ефективну спільну роботу, многофакторную безпеку і зручність управління.

Чудовий зовнішній вигляд з будь-якого ракурсу. Цей спеціалізований моноблок справляє незабутнє враження. Елегантний і стильний моноблок HP EliteOne 800 в тонкому корпусі з екраном антивідблиску з вузькими рамками і унікальною системою кріплення кабелів.

Акцент на продуктивності. Користувачі по достоїнству оцінять потужні процесори Intel® Core ™ 8-го покоління, пам'ять Intel® Optane ™ (опція) і дискретний графічний адаптер AMD Radeon ™ (опція).

Високий рівень безпеки і потужні засоби управління. Самі захищені і легкоадміністріруемие комп'ютери HP забезпечують безпеку і просте управління. Технологія HP Sure Start Gen4 захищає від атак на систему BIOS, а ПО HP Manageability Integration Kit Gen допомагає спростити управління пристроями за допомогою Microsoft System Center Configuration Manager.

Чистий звук і чітке зображення. Завдяки екрану з роздільною здатністю Full HD з діагоналлю 23,8 ", кристально чистому звуку і можливості вибору між фронтальною висувною ІК-камерою з задньої камерою Full HD і фронтальної висувною камерою Full HD ваші наради через Інтернет не відрізнятимуться від особистої зустрічі.

Захист на рівні вбудованого ПЗ. Забезпечте захист вбудованого ПЗ, на яку не здатні антивірусні програми. Технологія HP Sure Start Gen4 з апаратними функціями безпеки здатна автоматично відновлювати BIOS в разі іншим шкідливим і руткітів або пошкодження коду.

Забезпечте безпеку критично важливих процесів. Завдяки засобам захисту з функцією автоматичного відновлення робота критично важливих додатків і процесів не зупиниться, навіть якщо шкідливе ПО спробує їх закрити.

Безпечна робота в Інтернеті. Технологія HP Sure Click допомагає захистити комп'ютер від шкідливого ПО, програм-вимагачів і вірусів під час перегляду веб-сайтів і вкладень.

Швидке і безпечне відновлення системи з останньої версії образу. Технологія HP Sure Recover дозволяє швидко і безпечно відновити ПК за допомогою останньої версії образу системи, використовуючи тільки підключення до мережі.

Налаштуйте корпоративні образи системи з першого разу. Підвищіть якість і безпеку для користувача образів Windows за допомогою рішення HP Image Assistant Gen, яке допомагає ІТ-фахівцям створювати образи і виявляти проблеми, а також надає рекомендації та способи виправлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані