Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A) - AT191748 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A) - AT191748 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A)
Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A)
Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A)
Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A)

Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A) - AT191748

Код товару: AT191748
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оперативна пам'ять 3 Gb, Діагональ екрану 6.1", Вбудована пам'ять 128 Gb, Бездротові підключення WI-FI, NFC, Bluetooth, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 1 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple
Диагональ экрана 6.1
Оперативная память 3 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Wi-Fi, Bluetooth, NFC
Основная камера 12 Mpx
Операційна система iOS
Колір Чорний
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 7 Mpx
Навигация ГЛОНАСС, A-GPS, GPS, QZSS, Galileo
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800, 900, 850
Процесор Apple A12 Bionic
Функции камеры распознавание лица, панорама, геотегинг, вспышка, автофокус, HDR
Мультимедиа социальные сети, музыкальный плеер, игры, видеоплеер
Органайзер часы, телефонная книга, секундомер, мировое время, калькулятор, календарь, заметки, диктофон, будильник
Інтерфейси і підключення Lightning
Особливості пиловологозахист корпусу, IP67, защищенное стекло от царапин, True-tone display, Qi wireless charging, oleophobic coating, Face
Встроенные датчики цифровой компас, датчик приближения, гироскоп, барометр, G-sensor
Матеріал корпусу стекло, металл
Размеры (мм) 150.9 x 75.7 x 8.3 mm
Вага 194 г
Разрешение экрана 828 x 1792
Опис

Придбати Мобільний телефон Apple iPhone XR 128Gb Black (MRY92FS/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

6,1-дюймовий Liquid Retina-дисплей

IPhone XR оснащений інноваційним Liquid Retina-дисплеєм діагоналлю 6,1 дюйма і роздільною здатністю 1732 × 828 пікселів. Новий екран є самим передовим РК-дисплеєм серед смартфонів. Особливий алгоритм підсвічування дозволяє екрану «розтягуватися» по кутках. Така технологія та вдосконалена функція True Tone передає істинний колір зображення по всій площі матриці.

Виняткові матеріали

Корпус смартфона виготовлений з надзвичайно міцного скла і елементів з особливого алюмінієвого сплаву, який використовується для виробництва аерокосмічних деталей. Нова семишарова технологія нанесення кольору дозволяє досягти ще більш глибоких кольорів. IPhone XR сертифікований за стандартом IP67, що забезпечує його стійкість до води і пилу.

Потужний і швидкий

Новий пристрій Apple може похвалитися вдосконаленим 8-ядерним чіпсетом A12 Bionic, який став першим чіпом для смартфонів, виконаним за 7-нм процесу. Завдяки йому iPhone XR справляється з будь-якими покладеними завданнями без зволікань і затримок, будь то вимогливі програми або гри. Можливості нового A12 Bionic дозволяє обробляти до 5 млрд процесів за секунду, що майже в 10 разів більше, ніж міг обробляти процесор попереднього покоління.

Вражаюча ефективність

Можливості нового процесора Apple для мобільного пристрою практично безмежні. Але в його продуктивності та енергоефективності дотриманий баланс, який дозволяє смартфону ще швидше і при менших енерговитратах справлятися з повсякденними завданнями.

Найкращі параметри для ідеальних знімків

Унікальний широкоформатний модуль основної камери на 12 МП з апертурою в f/1.8 визначає нову еру мобільного фотографії. Камера оснащена функціями ISP і Neural Engine, що дозволяє створювати неймовірно чіткі знімки при будь-якому освітленні. Створюйте унікальні фото буквально скрізь незалежно від часу доби.

Фото як мистецтво

iPhone XR використовує однообъективную камеру і комп'ютерне навчання, яке робить передній об'єкт чітким, а задній фон красиво розмиває. Сьогодні це найбільш затребувана функція в мобільних камерах. Також тепер доступні налаштування різкості на ваших фото після зйомки. Знімайте портрети і зробити їх ще більш бездоганними з допомогою оновленого додатка камери.

Face ID. Найкращий захист ваших даних

Використовуйте своє обличчя як самий надійний пароль від вашого телефону, додатків і для здійснення мобільних покупок. Удосконалена технологія Face ID забезпечує максимальну безпеку і зручність використання. Тепер вона працює ще швидше.

Покращена система автентифікації

Технологія працює з інтелектуальними програмними алгоритмами, які безпомилково розпізнають ваше обличчя. Навіть якщо ви кардинально змінили імідж і оточуючим вас важко дізнатися. Face ID зробить це в лічені миті і ваш смартфон буде готовий до нових завдань.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані