Комп'ютер HP Pavilion 27-xa0046ur AiO (5KP15EA) - AT191756 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP Pavilion 27-xa0046ur AiO (5KP15EA) - AT191756 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Выгодные цены на аппарат мойки, предлагаем вам сделать выбор экраны проектора и заказать с доставкой в Константиновке.
  • Рекомендуем купить швейная в нашем магазине, а также сканер документов с доставкой по Николаеву.
  • Быстро и удобно купить 3д, обратите внимание на видеокарта, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар уничтожитель документов, купить с доставкой в Бровары, рекомендуем вам духовой шкаф, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с детектор купюр, либо инструмент строительный, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Комп'ютер HP Pavilion 27-xa0046ur AiO (5KP15EA)

Комп'ютер HP Pavilion 27-xa0046ur AiO (5KP15EA) - AT191756

Код товару: AT191756
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i7, Модель відеокарти GeForce MX130, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 6 ядер,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i7
Модель відеокарти GeForce MX130
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 150 Вт
Колір White
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 7.7
Опис

Придбати Комп'ютер HP Pavilion 27-xa0046ur AiO (5KP15EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP Pavilion 27-xa0046ur AiO (5KP15EA)

Відкрийте вікно в цифровий світ з моноблоком Pavilion, який відрізняється приголомшливим дизайном і стане прикрасою вашого будинку. Вбудований висувний камера надійно захищає вашу конфіденційність і дозволяє вам творити, працювати і грати з упевненістю. Висока продуктивність для розваг, ігор і роботи в багатозадачному режимі.

Прекрасне поєднання форми і змісту. Цей моноблок в стильному корпусі з елементами з тканини створений, щоб привертати увагу в будь-якій обстановці. Його надтонкий корпус займає мінімум місця, а алюмінієва підставка відрізняється високою міцністю.

Аудіосистема B & O PLAY. Динаміки HP і аудіосистема Bang & Olufsen з можливістю індивідуального налаштування гарантують високу якість і реалістичність звучання. Ви не просто почуєте музику - ви відчуєте, як вона заповнює вас.

Процесор Intel® Core ™ 8-го покоління. Наростіть потужність системи для збільшення швидкості її завантаження і роботи, а також підвищення ефективності та зручності використання ПК. Завдяки підтримці роздільної здатності до 4K можна не тільки дивитися потокові трансляції в кращій якості, але і створювати своі.5

Екран Full HD IPS. Оцініть приголомшливу чіткість зображення з будь-якого кута. Завдяки широкому куту огляду 178 ° і високому дозволу 1920 x 1080 зображення на екрані буде відмінно виглядати з будь-якого боку.

Жорсткий диск. Вам більше не доведеться турбуватися, що на все улюблені фільми, пісні та зображення не вистачить місця. Завдяки додатковим накопичувачів ви зможете зберегти все, що потрібно.

Надійні підключення. Повільний Інтернет більше не проблема. Підключайтеся до мережі Wi-Fi і пристроїв Bluetooth® завдяки модулям Wi-Fi 802.11 a / c (2 x 2) і Bluetooth® 4.2.

Варіанти ОЗУ DDR4. Пам'ять DDR4 - це майбутнє ОЗУ. Вона відрізняється більшою ефективністю, надійністю і швидкістю роботи. Розширення смуги пропускання сприяє збільшенню продуктивності всіх процесів для ефективної роботи в багатозадачному режимі і високій швидкості обробки комп'ютерних ігор.

Хмарне сховище Dropbox. Використовуйте службу Dropbox для зберігання і синхронізації файлів. Отримайте 25 Гбайт інтернет-сховища (терміном на 1 рік) і зберігайте фотографії, музику та інші файли, а також поділися ними в будь-якому місці, де є доступ в Інтернет.

Неперевершена якість звуку. Два динаміки HP, технологія HP Audio Boost і аудіосистема, налаштована експертами B & O PLAY, забезпечують неймовірно насичене і реалістичне звучання. Живи в ритмі улюбленої музики.

HP Audio Stream. Слухайте музику зі смартфона через динаміки комп'ютера. Завдяки технології Bluetooth® і функції HP Audio Stream музику зі смартфона можна слухати через динаміки комп'ютера.

Камера HP Privacy. Ця інноваційна веб-камера з мікрофоном висувається тільки на час використання. В інший час вона надійно схована в корпусі, що забезпечує вашу безпеку в Інтернеті.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані