Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A) - AT191783 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A) - AT191783 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A)
Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A)
Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A)
Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A)
Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A)

Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A) - AT191783

Код товару: AT191783
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Серія процесора Intel Xeon, Модель відеокарти Radeon Pro Vega 56, Тип ПК Робочі станції, Об'єм встановленої пам'яті 32 ГБ, Вид Моноблок, Типи внутрішніх накопичувачів SSD,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Apple, INTEL
Вид моноблок
Серия процессора Intel Xeon
Модель відеокарти Radeon Pro Vega 56
Об'єм SSD 1 ТБ
Операційна система Mac OS
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Тип пам'яті DDR 4
Колір Чорний
Максимальна роздільна здатність 5120 x 2880
Вес, кг 9.7
Опис

Придбати Комп'ютер Apple iMac 27" Pro Retina 5K A1862 (MQ2Y2UA/A) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер iMac 27 "Pro Retina 5K A1862 Apple (MQ2Y2UA / A)

Професіоналам подобається працювати на iMac. Тому інженери Apple постаралися створити iMac, який відповідав би самим неймовірним запитам. А потім зробили його ще краще. Набагато краще. Потужний процесор, графічний процесор рівня робочих станцій, швидкісний накопичувач, модулі пам'яті, ряд портів введення / виводу і вражаючий дисплей Retina 5K - у цього iMac найбільш вражаюча конфігурація. Серед всіх Mac. При цьому ширина корпуса з культовим дизайном «все в одному» не збільшилася навіть на міліметр. Тепер все - фахівці відеомонтажу і 3D-анімації, професійні музиканти, розробники ПЗ і вчені - зможуть перейти на якісно новий рівень роботи. Представляємо iMac Pro. Сильний, стильний, стабільний.

iMac з 8-ядерним процесором - разюче потужний комп'ютер. Він виходить на абсолютно новий рівень продуктивності. Додайте до цього прискорення Turbo Boost, і ви отримаєте iMac Pro, що поєднує потужність багатопотокової обробки даних з високою швидкістю роботи однопоточних додатків. Нове розширення системи команд AVX- 512 і нова архітектура кеш-пам'яті дозволяють процесору обробляти ще більше даних. Ще швидше. Тому будь-які завдання - рендеринг зображень, монтаж відео, обробка фото, створення звукових ефектів в реальному часі або компіляція нового топового додатки - будуть виконуватися блискавично.

iMac Pro c графічним процесором Radeon Pro Vega піднімається до рівня робочих станцій. Вище, ніж всі інші Mac. Це перший Mac з архітектурою Vega. На ньому встановлено 8 ГБ пам'яті з високою пропускною здатністю, що неймовірно підвищує продуктивність: до двох разів у порівнянні з графічними процесорами інших iMac і до трьох разів у порівнянні з Mac Pro. Результат - підвищена частота кадрів в додатках віртуальної реальності, підтримка 3D- рендеринга в режимі реального часу, більш реалістичні спецефекти і максимальні налаштування графіки в іграх. Система також підтримує обробку чисел одинарної і половинної точності, тому операції, для яких не потрібно 32- бітний формат, можуть виконуватися в два рази швидше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані