Ваги кухонні Gorenje KT-05 KARIM W (KT05KARIMW) - AT195589 - купити Ваги кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Ваги кухонні Gorenje KT-05 KARIM W (KT05KARIMW) - AT195589 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Ваги кухонні Gorenje KT-05 KARIM W (KT05KARIMW)

Ваги кухонні Gorenje KT-05 KARIM W (KT05KARIMW) - AT195589

Код товару: AT195589
Немає в наявності
Короткий опис:
Максимальна вага зважування 5 кг, Тип електронні, Конструкція з плоскою платформою, Колір білий, Одиниці вимірювання фунт, г, Градація 1 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип Электронные
Максимальный вес взвешивания 5 кг
Единицы измерения фунт, г
Конструкция с плоской платформой
Градация 1 г
Матеріал корпусу закаленное стекло
Тип управления сенсорное
Колір White
Дисплей ЖК-дисплей
Живлення Li-Ion
Элемент питания CR2032
Габарити 17 х 22 х 1.8
Опис

Придбати Ваги кухонні Gorenje KT-05 KARIM W (KT05KARIMW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електронні кухонні ваги Gorenje KT 05 KARIM W дизайн-лінія by Karim Rashid. Поєднання ультратонкого дизайну і неперевершеної якості. Виготовлений ваги з загартованого скла з яскравим малюнком. Дуже зручні при очищенні і прості у використанні.

Особливості:
Дизайн лінія Gorenje Karim Rashid
Ультра тонкий дизайн
Загартоване скло
Легке очищення
Технологія датчика
Швидка передача даних для відображення
Автоматичне відключення
Прогумовані ніжки

Основна діяльність Gorenje d.d. належить до сфери забезпечення домашнього комфорту, головним чином це розробка і виробництво приладів для дому: великої та дрібної побутової техніки, кліматичного обладнання. Крім того, підрозділи групи компаній Gorenje працюють в сфері меблевого виробництва й дизайну. Будівництво нових заводів та модернізація старих разом з розробкою нових поколінь приладів, забезпечують швидкий ріст центрального напрямку бізнесу компанії.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані