Мультиварка REDMOND RMC-M4525 - AT195627 - купити Мультиварки в Києві й Україні, доступні ціни на Мультиварка REDMOND RMC-M4525 - AT195627 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525
Мультиварка REDMOND RMC-M4525

Мультиварка REDMOND RMC-M4525 - AT195627

Код товару: AT195627
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип мультиварка, Об'єм чаші 5 л, Типи програм звичайне приготування, кекс, молочна каша, овочі, піцца, паста, риба, птиця, швидке приготування, варіння на пару, випічка, жарка, каша, крупа, суп, рис, Тип внутрішнього покриття антипригарне, Управління електронне, Потужність 900 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Типы программ быстрое приготовление, варка на пару, выпечка, жарка, каша, кекс, крупа, молочная каша, обычное приготовление, овощи, паста, пицца, птица, рис, рыба, суп
Объем чаши 5 л
Тип мультиварка
Тип внутреннего покрытия антипригарне
Потужність 900 Вт
Управление электронное
Особливості защита от перегрева, нескользящие ножки, отмена автоматического подогрева, съемный паровой клапан
Аксессуары мерная ложка, паровая емкость, Половник
Габарити 310 x 300 x 310 мм
Вага 3.65 кг
Колір черный + металлик
Длина шнура 1,5 м
Виробник REDMOND
Опис

Придбати Мультиварка REDMOND RMC-M4525 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-M4525

В мультиварці REDMOND RMC-M4525 реалізовані 6 автоматичних програм приготування страв. Для зручності використання всі програми в мультиварці REDMOND RMC-M4525 представлені в залежності від способу обробки продуктів. В мультиварці передбачена можливість зміни часу приготування, встановленого за замовчуванням для кожної програми. Крок зміни та можливий діапазон заданого часу залежить від обраної програми приготування.

«ПАР/МАКАРОНИ» рекомендується для приготування на пару овочів, риби, м'яса, мант, дитячого меню, а також для варіння макаронів, сосисок, пельменів та інших напівфабрикатів.
«ТУШІННЯ/СУП» рекомендується для тушіння м'яса, риби, овочів, приготування різних гарнірів, десертів, фруктових пюре і варення.
«ПЛОВ/ДЕСЕРТИ» рекомендується для приготування різних видів плову, каш, а також для приготування гарнірів і десертів.
«ВИПІЧКА/ХЛІБ» призначена для випічки запіканок, пирогів, бісквітів, білого і чорного хліба і приготування піци.
«МОЛОЧНА КАША/КРУПИ» рекомендується для приготування каш на воді і молоці, приготування гарнірів.
«СМАЖЕННЯ» рекомендується для смаження м'яса, овочів, птиці, морепродуктів.

Крім приготування основних заявлених типів страв в мультиварці REDMOND RMC-M4525 автоматичні програми можна використовувати для приготування фондю, домашнього сиру, дитячого харчування. Крім того, RMC-M4525 може послужити для стерилізації і пастеризації при догляді за малюком або при заготівлі домашніх консервів.

Мультиварка REDMOND RMC-M4525 оснащена функцією підтримання температури готової страви, що дозволяє зберігати обід або вечерю гарячим протягом тривалого часу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані