Витяжка кухонна BEST SP 2195 PU 1M WH 60 (07D16033) - AT195683 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна BEST SP 2195 PU 1M WH 60 (07D16033) - AT195683 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна BEST SP 2195 PU 1M WH 60 (07D16033)

Витяжка кухонна BEST SP 2195 PU 1M WH 60 (07D16033) - AT195683

Код товару: AT195683
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип плоска, Колір білий, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 340 м3/год, Фільтри жировий, Вага 6 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип плоская
Ширина корпуса 600 мм
Колір White
Производительность 340 м3/ч
Фильтры жировой
Вага 6 кг
Количество скоростных режимов 3
Лампы лампа накаливания
Матеріал корпусу крашеный металл, стекло
Потужність 120 Вт
Уровень шума 58 dB
Виробник BEST
Опис

Придбати Витяжка кухонна BEST SP 2195 PU 1M WH 60 (07D16033) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Подаруйте собі та своїм близьким чисте і свіже повітря під час приготування їжі на кухні з чудовою витяжкою BEST SP 2195 PU 1M WH 60 (07D16033) . У даній моделі використовується проточний тип повітряочисника, що є однією з основних переваг, так як забруднене повітря викидається відразу в загальну вентиляційну трубу. Хоча витяжка може працювати і в рециркуляційному режимі, пропускаючи забруднене повітря спочатку через фільтр грубого очищення, а потім через вугільний і назад в приміщення повертає очищене повітря.

Дана модель витяжки має стильний сучасний дизайн, що дозволяє гармонійно вписатися в інтер'єр кухні. Відмінною особливістю даного устаткування є низький рівень шуму, наявність регулятора швидкості та беззаперечна якість матеріалів, з яких виготовлена витяжка.

Витяжки італійського концерну BEST – це синтез дизайну і технологій. Поєднуючи в собі потужність, безшумність, економічність, безпеку і турботу про навколишнє середовище витяжки BEST є еталонами чудового дизайну. Модельний ряд обладнання BEST дозволяє підібрати кухонну витяжку для приміщення будь-якого розміру та конфігурації. Якість витяжок BEST забезпечується повним виробничим циклом (включаючи складання) на потужностях компанії, що дозволяє гарантувати тривалу і безперебійну роботу обладнання. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані