Маркер Centropen CD-Pen 4606 ergoline, 1 мм black (4606/01) - AT195880 - купити Маркери в Києві й Україні, доступні ціни на Маркер Centropen CD-Pen 4606 ergoline, 1 мм black (4606/01) - AT195880 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Маркер Centropen CD-Pen 4606 ergoline, 1 мм black (4606/01)

Маркер Centropen CD-Pen 4606 ergoline, 1 мм black (4606/01) - AT195880

Код товару: AT195880
В наявності
51 грн
Короткий опис:
Тип для CD, DVD дисків, Колір чорнила чорний, Поверхня для письма CD, DVD, Товщина лінії, мм 1, Накінечник конусоподібний, Корпус пластиковий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип для CD, DVD дисков
Поверхность для письма CD, DVD
Цвет чернил Чорний
Наконечник конусообразный
Корпус пластик
Виробник Centropen
Опис

Придбати Маркер Centropen CD-Pen 4606 ergoline, 1 мм black (4606/01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Маркер Centropen CD-Pen для написів на неробочій поверхні CD/ DVD/ BD дисків. Волокнистий пишучий вузол не пошкоджує поверхні дисків. Чорнила на спиртовій основі. Ергономічна форма захоплення зменшує напругу м'язів пальців.

Centropen – це марка, яка об'єднує в собі ергономічний дизайн, чудові функціональні якості і більш ніж шістдесятирічний досвід в області виробництва і розробки письмових і креслярського приладдя. Якість виробів фірми "Centropen" і їх ціна надихають все більша кількість замовників. Фабрики і центральний офіс цієї організації розташовуються в Чехії. Вся діяльність бренду спрямована розробку і створення максимально зручних і недорогих письмових приладдя для школярів, студентів та співробітників різноманітних офісів. В каталогах компанії можна знайти фломастери, ролери, ручки та олівці, рапідографи, набори для юних школярів і маркерні дошки.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані