Пристрій безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI) - AT019612 - купити Джерела безперебійного живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Пристрій безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI) - AT019612 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пристрій безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI)

Пристрій безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI) - AT019612

Код товару: AT019612
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Потужність, Вт 415 Вт, Клас товару базовий захист, для домашніх ПК, Форма вихідної току ступенева апроксимована синусоїда, Кількість розеток 4 IEC 320 C13/ 4 IEC 320 C14, Потужність, ВА 800 В*А, Тип архітектури лінійно-інтерактивний (line interactive),

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник APC
Діапазон потужності, Вт до 500
Тип архитектуры линейно-интерактивный (line interactive)
Клас товару (ДБЖ) для домашніх ПК
Форма вихідного струму апроксимована синусоїда
Аккумуляторная батарея встроенная
Кількість АКБ 1
Тип исполнения Класичний
Вхідна напруга ~230 В
Кількість розеток 4 IEC 320 C13/ 4 IEC 320 C14
Размер, мм (ШхГхВ) 200 х 115 х 256 мм
Опис

Придбати Пристрій безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Джерело безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI) - відмінне рішення для місцевості з низькою якістю електропостачання і для додатків, що вимагають великої тривалості роботи від акумуляторів. Джерело безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC (BX800LI) забезпечує високопродуктивну захист комп'ютерних систем для бізнесу та офісу.


Він забезпечує батарейну підтримку, що дозволяє продовжити роботу при відключеннях енергопостачання. Крім того, пристрій захистить ваше обладнання від руйнівних стрибків і перепадів напруги. Завдяки таким конструктивним рішенням, як звукові сигнали, індикатори стану і численні розетки, джерело безперебійного живлення APC Back-UPS 800VA, IEC стане відмінним вибором для захисту результатів вашого бізнесу від постійної загрози відключень енергопостачання і втрати даних.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані