Тример Magio MG-913 - AT196239 - купити Триммери в Києві й Україні, доступні ціни на Тример Magio MG-913 - AT196239 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Тример Magio MG-913
Тример Magio MG-913

Тример Magio MG-913 - AT196239

Код товару: AT196239
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для носа і вух, для брів і бакенбард, для бороди і вусів, Живлення батареї AA, Тип гоління сухе, Особливості знімна головка, Система гоління леза, Мінімальна довжина 3 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для носа и ушей, для бровей и бакенбард, для бороды и усов
Живлення батареи AA
Тип бритья сухое
Система бритья лезвия
Особливості съёмная головка
Минимальная длина 3 мм
Максимальная длина 7 мм
Материал лезвий стальной
Додатково щеточка для чистки, чехол для хранения
Колір Чорний
Виробник Magio
Опис

Придбати Тример Magio MG-913 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тример Magio MG-913

Багато чоловіків голяться щодня, але ігнорують волосся в носі, вухах, на бровах, скронях, шиї і підтримування бороди в доглянутому вигляді. Універсальний тример MG-913 ідеальне рішення для видалення небажаного волосся і моделювання волосся, дуже зручний і багатофункціональний, дозволить підстригти волосся на голові, видалити волосся з вух і носа, а також привести в порядок і постійно підтримувати в ідеальному стані брови, вуса і бороду.

Універсальний тример MG-913 має гарний дизайн з Soft touch покриттям, компактний і зручний в руці. Низький рівень вібрації і шуму. Працює від однієї батареї типу АА (входить в комплект), а також є водонепроникним, що полегшує використання і дозволяє користуватися ним в душі. Леза виконані з нержавіючої сталі з технологією Protect cut, що забезпечує безпечну і комфортну роботу з тримерами і захищає шкіру від роздратування.

Лезо після використання можна чистити за допомогою щіточки, яка йде в комплекті, а також можна промивати під струменем води. Знімні і миються насадки легко знімаються і очищаються. Корисний аксесуар, такий як мішечок, полегшує зберігання всього комплекту триммера і є ідеальним варіантом для подорожей. Рада - після використання триммера в воді, обов'язково потрібно витерти прилад насухо щоб запобігти зростанню бактерій і забезпечити тривалу роботу.

Універсальний тример MG-913 має 4 насадки: насадка для стрижки в носі та вухах (1,5 мм). За допомогою цієї насадки можна швидко, безпечно і безболісно видалити небажане волосся в носі і вухах. Абсолютно не пошкоджує ніс і вуха і їх шкіру. Рада - щоб уникнути травмування носа і барабанної перетинки не варто встановлювати насадку в ніс і вухо глибше 1 см.

Насадка-тонкий триммер для створення контурів бороди або еспаньйолки (0,8 мм). За допомогою такої насадки можна делікатно і акуратно моделювати різноманітні стилі та форми бороди, в тому числі і еспаньйолки, дозволяє точно і рівно підстригти будь-який потрібний контур. Насадка для бороди, скронь і шиї (0,8 мм) з насадкою-гребінцем для регулювання довжини (3, 4, 5, 6, 7 мм).

Досить корисна і потрібна насадка, за допомогою якої з легкістю можна пропрацювати такі зони, як віскі (бакенбарди), борода і шия. Ідеальний варіант для стрижки будь-якої бажаної довжини бороди, завдяки спеціальній насадці-гребінці з регулюванням довжини. Рада - для моделювання скронь проводити пристроєм обов'язково зверху вниз, а при моделюванні шиї - від низу до верху! Насадка для стрижки брів (0,5 мм) з насадками-гребінцями для регулювання довжини.

Ідеальний варіант для моделювання брів, так як завдяки насадок-гребінець в наборі, є можливість регулювати різну довжину брів. Насадка дуже зручна у використанні, дозволяє дуже легко зробити корекцію брів. Рада - спочатку бажано вибрати насадку-гребінець з більшою довжиною, щоб не зрізати більше волосся ніж потрібно, а якщо хочеться видалити більше волосся, тоді замінити на ту, що з меншою довжиною. Універсальний тример MG-913 4 в 1 задовольнить будь-які потреби в догляді за собою!

MAGIO (Мажіо) - це український бренд побутової техніки, не так давно з'явився на ринку країни. Заснований порівняно молодою компанією, яка базується в Києві. За короткий період часу вона стала користуватися великим попитом серед покупців. Завдяки економії на рекламі виробникам вдалося створити якісну побутову техніку, здатну конкурувати з більш дорогими брендами.

Проводиться вся продукція в Китаї. Асортимент продукції включає в себе кухонні і побутову техніку: плити, мультиварки, блендери, кавоварки, прилади для краси, здоров'я і вдома: фени, стайлери, ваги. Зупинивши свій вибір на техніки MAGIO, ви ніколи не пошкодуєте.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані