Коляска Thule Chariot Cougar 1 (TH10100934) - AT196265 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска Thule Chariot Cougar 1 (TH10100934) - AT196265 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Коляска Thule Chariot Cougar 1 (TH10100934)

Коляска Thule Chariot Cougar 1 (TH10100934) - AT196265

Код товару: AT196265
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір чорний, червоний, Колеса гума, Ремені безпеки 5-ти точечні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса гума
Колір Black-Red
Ремни безопасности 5-ти точечные
Ширина шасси 67 см
Размеры в разложенном состоянии 118 cm x 67 cm x 107 cm
Размеры в сложенном состоянии 107 cm x 61 cm x 27 cm
Тип прогулочные
Виробник Thule
Вага 11
Опис

Придбати Коляска Thule Chariot Cougar 1 (TH10100934) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска Thule Chariot Cougar 1 (TH10100934) ідеально підходить для всіляких пригод, а завдяки збалансованому поєднанню технічних характеристик і прийнятною ціною ця коляска - вибір багатьох активних сімей. З набором для кріплення до велосипеда.

Переваги:

Обтічний дизайн ідеально підходить для різних видів спорту

Спеціальна рейка для кріплення аксесуарів

Регульована підвіска для м'якої і рівної їзди

Зміна висоти керма HeightRight ™ для зручності батьків

Система Click n'Store ™ для зберігання наборів для переобладнання в колясках

Часткова вентиляція вікон для контролю температури

Особливості: відповідає стандартам безпеки. Захисна рама з анодованого алюмінію. П'ятиточкові дитячі ремені безпеки. Що відображає матеріал. Тоновані вікна. Навіс від сонця. Аеродинамічна форма. Регульована підвіска. Click n'Store. Задній багажник. Вбудована додаткова поперечна балка. Гальмо стоянки. Задні швидкоз'ємні колеса. Чохол від дощу. Регульоване утримує пристрій з подушечками. Місце для шолома. Регульований кермо. Часткове або повне провітрювання. Простора дитяча кабіна.

Компанія Thule заснована в Швеції в 1942 р З тих самих пір в компанії зайняті тим, що наближають нас до реального світу і підігрівають нашу пристрасть до життя. Thule - міжнародна група однодумців із загальною пристрастю допомагати сім'ям з активним способом життя і ентузіастам-мандрівникам. Компанія Thule допомагає нам безпечно і легко перевозити все, що необхідно, і без клопоту вести активний спосіб життя. У компанії вірять у цінність активного способу життя - неважливо, чи перебуваєте ви в місті чи посеред дикої природи.

Компанія поважає і піклується про навколишній світ, а також отримує від нього радість і здоров'я. Незалежно від ваших захоплень і занять. Куди б ви не прямували, що б з собою не брали. З компанією Thule ви живете повноцінним активним життям. Слоган компанії - «Активне життя - це просто». Велика увага фірма приділяє екологічності вироблених виробів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані