Об'єктив Fujifilm XF 35mm F2.0 Black (16481878) - AT019631 - купити Об'єктиви в Києві й Україні, доступні ціни на Об'єктив Fujifilm XF 35mm F2.0 Black (16481878) - AT019631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Об'єктив Fujifilm XF 35mm F2.0 Black (16481878)

Об'єктив Fujifilm XF 35mm F2.0 Black (16481878) - AT019631

Код товару: AT019631
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діафрагма max f/1.2, Сумісність c фотокамерами Fujifilm, Тип об'єктива ширококутний, Тип байонету Fujifilm X, Система оптичної стабілізації без стабілізації зображення, Категорія Фікс-об'єктиви,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Диаметр, мм 60 мм
Виробник Fujifilm
Опис

Придбати Об'єктив Fujifilm XF 35mm F2.0 Black (16481878) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Об'єктив Fujifilm XF 35mm F2.0 Black (16481878)

Конструкція об'єктива включає 9 елементів в 6 групах, що гарантує високу чіткість зображення навіть при максимальній діафрагмі F2.0.

Два асферичні елементи забезпечують компактний розмір корпусу. Довжина 45,9 мм і діаметр 60 мм: компактна і стильна конструкція для зручного використання і максимального комфорту фотографа. Цей об'єктив ідеально підходить для зйомки портретів, вуличних фотографій і репортажних кадрів.

Вбудована система автоматичного фокусування, переміщуючи компактні і легкі елементи за допомогою крокового мотора, забезпечують безшумний, точний і швидкий автофокус. Любителі вуличної фотографії, яким так важливо зловити момент, по достоїнству оцінять цю перевагу.

Металевий корпус об'єктива гарантує високу надійність і дозволяє використовувати об'єктив в самих різних ситуаціях. Висока якість металевих компонентів об'єктива забезпечує приємні тактильні відчуття, дозволяючи працювати в рукавичках або мокрими руками. Об'єктив має пило-бризгозахист завдяки восьми точкам герметизації на оправі. Ці ущільнення гарантують захист від дощу, пилу і бризок води при зйомці на вулиці. Крім того, він здатний працювати при низьких температурах до -10.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані