Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS - AT196597 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS - AT196597 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS
Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS
Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS
Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS
Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS

Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS - AT196597

Код товару: AT196597
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel Q370, Сокет Socket 1151, Форм-фактор Micro-ATX, Слоти розширення 1 x PCI, 2 x PCI Express x16, 1 x PCI Express x1, 1 x M.2, Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 4 x USB 3.1 Gen1, 1 x PS/2, 2 x RJ-45 LAN, 1 x VGA Port, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 1 x DisplayPort, 3 x Audio, 2 x USB 2.0, Тип оперативної пам'яті DDR4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GIGABYTE, INTEL
Модель чіпсета Intel Q370
Сокет LGA1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, 4 x USB 3.1 Gen1, 1 x PS/2, 2 x RJ-45 LAN, 1 x VGA Port, 1 x DVI-D, 1 x HDMI,
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI, 2 x PCI Express x16, 1 x PCI Express x1, 1 x M.2
Призначення звичайна
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 6 x Sata 6.0 Gb/s, 1 x M.2 Socket 3
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Підтримка RAID RAID 0, 1, 5, 10
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 8-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Частота, МГц 2666, 2400, 2133
Максимальна роздільна здатність 4096 x 2304
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel GbE
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0, 1 x USB 3.1 Gen1
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 4 пиновый ATX 12В
Прочие коннекторы 1 х Clear CMOS джампер, 2 x serial port header, 1 x system fan headers, 1 x parallel port header, 1 x front panel header, 1 x fr
Підтримка ОС Windows 10 64-bit
Поддержка SLI/CrossFire AMD Quad-GPU CrossFireX, 2-Way AMD CrossFire
Ширина, мм 244
Высота, мм 244
Опис

Придбати Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Материнська плата GIGABYTE Q370M D3H GSM PLUS

Повнофункціональна материнська плата Gigabyte формату micro-ATX, призначена для нової платформи Intel і базується на системній логіці Q370.

Intel Q370 Express - це чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core / Pentium / Celeron 8-го поколінь, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною спроможністю.

Функція SmartFan 5. Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчиків, розміщеним на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Мережевий адаптер Intel GbE LAN. Материнська плата оснащена адаптером Intel Gigabit LAN, популярним вибором для геймерів, який володіє декількома технологіями для підвищення продуктивності, такими як розширена обробка переривань, яка допомагає зменшити навантаження на процесор і підтримку Jumbo Frame для великих пакетів даних.

Роз'єми цифрових HD-інтерфейсів. Насолоджуйтеся якісним HD зображенням на дисплеях і телевізорах з інтегрованими на платі цифровими відео інтерфейсами. Центр додатків APP Center. Центр додатків Gigabyte App Center надає миттєвий доступ до фірмових додатків Gigabyte, які допоможуть отримати максимальний ефект від експлуатації материнської плати. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Gigabyte App Center дозволяє виконувати запуск всіх додатків Gigabyte, встановлених в системі, перевіряти і повідомляти в режимі онлайн про доступні для завантаження оновлення, завантажувати актуальні додатки, драйвери і BIOS.

Оглядач SIV. Оглядач Gigabyte System Information Viewer (SIV) - одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг та інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягають системний годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під керуванням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температура або відповідний запис в системному журналі; всі ці та інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу оглядача інформації про систему.

Утиліта BIOS. Проста в освоєнні фірмова утиліта Gigabyte BIOS працює під управлінням ОС Windows і дозволяє оновити мікрокод BIOS. За допомогою BIOS можна автоматично завантажити з серверів Gigabyte найбільш актуальну версію микрокода або оновити BIOS, звернувшись до файлу, збереженого на жорсткому диску комп'ютера. Крім того, утиліта здатна зберегти поточну версію BIOS в файл, відновити попередню версію микрокода з образу і зберегти образ, виконавши операцію резервного копіювання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані