Посудомийна машина BEKO DIN25410 - AT196680 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина BEKO DIN25410 - AT196680 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Посудомийна машина BEKO DIN25410

Посудомийна машина BEKO DIN25410 - AT196680

Код товару: AT196680
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 14 комплектів посуду, Глибина 54.8 см, Програми швидка, попередня мийка, міні, еко, інтенсивна, Колір сірий, білий, Клас енергоспоживання А+,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 14 комплектов посуды
Программы эко, предварительная мойка, мини, интенсивная, быстрая
Глибина 54.8 см
Колір серый, белый
Класс энергопотребления A+
Количество программ 5
Особливості функция "Половинная загрузка", сушка, система смягчения воды, система защиты от протечек, программирование старта, индикация ост
Ширина 59.8 см
Висота 82
Виробник BEKO
Уровень шума 49 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина BEKO DIN25410 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Посудомийна машина BEKO DIN25410

Інверторний двигун. Застосування інверторного двигуна в посудомийній машині Beko DIN25410 дало масу переваг. По-перше, він забезпечує практично безшумну роботу. Відсутність щіток, які труться і видають звуки, також вплинуло і на підвищення пожежної безпеки - ймовірність виникнення іскор зведена до мінімуму. ККД инверторного двигуна високий, а витрата енергії низький, тому на щоденні витрати з обслуговування техніки не доведеться дуже багато витрачатися.

Велика місткість. Представлена ??посудомийна машина розрахована на велику кількість посуду - до 14 комплектів.

Захист від протікання. Вся техніка, яка працює з великими кількостями води, завжди викликає побоювання з приводу протікання. Такі аварійні стани загрожують неприємностями як для вашої оселі, так і для сусідського (в разі багатоквартирного будинку). Щоб убезпечити вас і зробити експлуатацію машини приємною і комфортною, виробник оснастив Beko DIN25410 механізмом, який в разі протікання блокує подачу води і зливає наявну.

Програми миття. Вам доступні різноманітні програми, за допомогою яких ви можете помити посуд, використовуючи різні настройки. Вибір їх залежить від ступеня забрудненості, кількості посуду і наявності вільного часу. У представленій техніці реалізовані такі режими: попереднє миття, ополіскування, швидка мийка, економна, інтенсивна.

Сушка обдувом. У приладі реалізована технологія HotAir, суть якої полягає в тому, що гаряче повітря обдуває помитий посуд. Для цього потрібні додаткові енерговитрати, але результат не змусить себе довго чекати - посуд, суха і чиста, дуже швидко готова до нового використання!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані