Кабель мережевий CAA-0322L-VL Molex - AT019728 - купити Кабелі мережеві в Києві й Україні, доступні ціни на Кабель мережевий CAA-0322L-VL Molex - AT019728 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кабель мережевий CAA-0322L-VL Molex

Кабель мережевий CAA-0322L-VL Molex - AT019728

Код товару: AT019728
В наявності
29 900 грн
Короткий опис:

Тип кабелю FTP, Довжина 500 м, Категорія cat 6, Матеріал мідь, Додатково екранований,

Безкоштовна доставка по Києву

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кабеля FTP
Довжина 500 м
Матеріал медь
Додатково экранированный
Виробник Molex
Опис

Придбати Кабель мережевий CAA-0322L-VL Molex Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кабель мережевий CAA-0322L-VL Molex - прекрасний захист переданого сигналу від зовнішніх електромагнітних впливів. , Відповідність вимогам категорії 6е за стандартом TIA / EIA-568-B.2-10, що підтверджується сертифікатом ETL. 4-парний кабель із структурою U / FTP з оболонкою з полівінілхлориду або негорючого малодимного компаунда з прекрасними передаточними параметрами.

Має хорошу стійкість до впливу межкабельних перехідною перешкоди (так званий Alien Crosstalk). Наявність колірної кодування окремих кручених пар полегшує їх підключення до розеток роз'ємів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані