Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW - AT197481 - купити Мікрохвильові печі в Києві й Україні, доступні ціни на Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW - AT197481 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW
Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW
Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW
Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW
Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW
Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW

Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW - AT197481

Код товару: AT197481
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип гриль, мікрохвилі, Тип керування електронний, Колір Білий, Об'єм 20 літрів, Потужність НВЧ 700 Вт, Виконання окремостояча,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Delfa
Колір White
Тип гриль, микроволны
Об`єм 20 литров
Тип управления электронное
Мощность СВЧ 700 Вт
Исполнение окремостояща
Тип гриля ТЕН
Оснащение решетка для гриля
Дисплей дисплей
Тип открывания дверцы ручка
Диаметр поворотного поддона 255 мм
Особливості звуковой сигнал
Габарити 25.8х44x35.5см
Вага 10.5
Опис

Придбати Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мікрохвильова піч Delfa MD201DGW

Елегантна і компактна мікрохвильова піч стане незамінним помічником у приготуванні улюблених страв. 5 режимів потужності, автоматичне меню і Smart Display виведуть ваше кулінарне мистецтво на новий рівень. Забудьте про болісних спробах очистити дверцята мікрохвильової печі зовні і зсередини. Завдяки суцільному скління без будь-яких отворів і рамок,

в яких найчастіше і накопичується бруд, доглядати за дверцятами просто - достатньо протерти вологою губкою. Тепер ви будете не тільки готувати, але і робити прибирання із задоволенням. Мікрохвильова піч оснащена автоматичним меню - використовуйте встановлені програми

для приготування популярних страв. Ви можете просто вказати тип продукту та вагу, а пристрій автоматично підбере необхідну потужність і час. Більш того, апарат запам'ятовує конкретну програму, якою ви користуєтеся найчастіше для приготування улюбленої страви. Надалі для її миттєвого запуску буде достатньо одного натискання кнопки. Зберігайте настройки для приготування фірмового пирога або оригінальних гарячих закусок.

Пристрій підтримує 5 режимів потужності - 10, 30, 50, 70 і 100%. Вибирайте ідеальний варіант, відштовхуючись від типу і ваги продуктів, специфіки страви. Додаткові настройки на зразок режиму гриля, конвекції або контролю температури печі допоможуть приготувати навіть складні страви. З мікрохвильовою піччю ви більше не обмежені у виборі меню.

Сильний дисплей, розташованим по всій висоті Delfa MD201DGW, не тільки надає чудовий вид пристрою, але і робить приготування улюблених страв простіше. Ви можете ретельно контролювати процес приготування, відзначати температуру, час, що залишився і інші показники, щоб удосконалювати власні рецепти.

DELFA - це чудовий асортимент дрібнопобутової, великої побутової та кліматичної техніки. Українські споживачі вже змогли оцінити високу якість продукції та привабливі ціни. Для виробництва товарів ТМ Delfa вибираються кращі заводи Китаю, Туреччини та В'єтнаму, де поруч з продукцією Delfa розробляється техніка для всесвітньо відомих компаній GORENJE, ELECTROLUX, MOULINEX, PHILIPS, KENWOOD, ZELMER, VITEK і інших виробників.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані