Дриль Stanley STDH8013 - AT197503 - купити Дрилі та міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Дриль Stanley STDH8013 - AT197503 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Дриль Stanley STDH8013
Дриль Stanley STDH8013
Дриль Stanley STDH8013
Дриль Stanley STDH8013

Дриль Stanley STDH8013 - AT197503

Код товару: AT197503
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Споживана потужність 800 Вт, Призначення побутовий, Тип патрона ключовий, Діаметр свердла 13 мм, Максимальна швидкість обертання 3000 об/хв, Свердління з ударом так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення бытовой
Тип патрона ключевой
Диаметр сверла 13 мм
Потребляемая мощность 800 Вт
Максимальная скорость вращения 3000 об/мин
Диаметр сверления по дереву 32 мм
Диаметр сверления по бетону 13 мм
Диаметр сверления по стали (металлу) 13 мм
Додатково мягкая вставка на ручке, выбор числа оборотов с помощью регулировочного колесика
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
Виробник Stanley
Опис

Придбати Дриль Stanley STDH8013 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ось уже понад 170 років компанія Stanley розробляє і виробляє інструмент, який допомагає зробити роботу швидше і зручніше. Багато чого з того, що є зараз галузевим стандартом, було розроблено інженерами компанії. В активі Stanley понад 150 патентів на унікальні винаходи. Інструмент компанії працював на всіх відомих світових будівництво 19-го і 20-го століття, а зараз, він є найпопулярнішим у світі брендом ручного інструменту, забезпечуючи понад 25% світового споживання в даній сфері, і поставляється на всі континенти світу. Тепер якісний і комфортний електроінструмент від Stanley доступний і для українських майстрів-професіоналів.

Електричний ударний дриль STDH8013 від Stanley потужністю 800 Вт, застосовується для свердління отворів і для свердління з ударом, при виконанні столярних і слюсарних робіт у побутових умовах.

На моделі встановлений ключовий патрон діаметром 13 мм, для свердління в цеглі, цементі, камені, дереві, металі і пластмасі. Регулювання швидкості в межах від 0 до 3000 об/хв здійснюється обертанням коліщатка на гачку-перемикачі. Ударний дриль здатна свердлити отвори в бетоні діаметром 16 мм в металі діаметром 13 мм в дереві діаметром 32 мм Для усунення застрявання свердла, а також для виконання операцій вгвинчування/вигвинчування шурупів (саморезов), дриль має перемикач напрямку обертання (функцію реверсного ходу).

Дрель оснащена прогумованою пістолетною рукояткою і виконана в корпусі з міцного, високоякісного пластику з металевим кожухом редуктора. Наявність додаткової бокової рукоятки і обмежувача глибини свердління, роблять інструмент більш універсальним. Відмінні показники свердління і велика потужність, зроблять роботу з інструментом зручною і приємною.

Переваги моделі  

Stanley STDH8013:
• Ключовий патрон - для надійної фіксації оснастки;
• 2 режими роботи: свердління з ударом і без;
• Наявність реверсу;
• Металевий корпус редуктора - для надійності й оптимального відведення тепла;
• Регулювання швидкості - для роботи з різними матеріалами;
• Фіксація клавіші "Пуск" - для тривалих робіт;
• Рукоятка оснащена гумовими вставками - для надійного утримання дрилі Stanley STDH8013;
• Бокова рукоятка - для розподілення навантаження на обидві руки;
• Обмежувач глибини в комплекті - для свердління заданих по глибині отворів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані