Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green) - AT197506 - купити Квадрокоптери (дрони) в Києві й Україні, доступні ціни на Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green) - AT197506 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green)
Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green)
Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green)
Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green)

Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green) - AT197506

Код товару: AT197506
Немає в наявності
Короткий опис:
Максимальний час польоту 5 хвилин, Камера з камерою, Робочі частоти пульта 2.4 GHz, Дальність передачі сигналу пульта 40 м, Вага 30 г, Батарея пульта 4xAAA,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BAO NIU
Максимальное время полета 5 минут
Камера с камерой
Рабочие частоты пульта 2.4 ГГц
Дальность передачи сигнала пульта 40 м
Вага 30 г
Батарея пульта 4xAAA
Напряжение батареи квадрокоптера 3.7 В
Цвет фюзеляжа черный + зеленый
Рабочее напряжение пульта 6 V
Тип батареи квадрокоптера Li-Pol
Висота 35 мм
Довжина 85 мм
Емкость аккумулятора 200 mAh
Опис

Придбати Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam (black-green) - квадрокоптер міні-серії з широким набором опцій, HD-камерою і функцією FPV. Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam оснащений HD-камерою для зйомки відео і перегляду знімається в режимі реального часу FPV, даний режим дає можливість максимально реалістично відчути політ спостерігаючи з висоти за тим, що відбувається.

Квадрокоптер BAO NIU HC630WF Cam забезпечує літієво-полімерний акумулятор ємністю 200 мА * год, чого достатньо для безперервного польоту протягом п'яти хвилин з видаленням до сорока метрів. Всі гвинти у HC630WF Cam надійно захищені протиударними рамками, це дозволяє використовувати квадрокоптер на відкритому просторі і в приміщеннях, не побоюючись ушкоджень.

Квадрокоптер, він же мультикоптер або дрон - безпілотний многороторний вертоліт. Цей винахід став популярним як серед любителів, так і серед професіоналів завдяки своїм невеликим габаритам, зручності і точності управління, величезної потужності і хорошою маневреності.

Що таке квадрокоптер і його призначення? Квадрокоптер - вертоліт, який оснащений чотирма несучими гвинтами. Але є моделі з великою кількістю лопатей. Вони набагато могутніше і стабільніше. Ці пристосування дозволяють вести аерозйомку на висоті до двох кілометрів, можуть передавати зображення на екран в реальному часі і робити якісні знімки. Найчастіше такі пристрої використовують професіонали з метою отримання інформації з місця аварії, яка сталася у важкодоступному місці. Простіші квадрокоптера зазвичай використовують діти, щоб пограти. Прості моделі не мають камери.

Керований квадрокоптер здійснює свій політ і маневри за допомогою дистанційного пульта управління. На ньому знаходяться два важелі, один з яких відповідає за рух апарату вгору і вниз, а також обертання навколо осі, а інший може направляти пристрій в різні боки. Працює цей вид вертольота від акумулятора. Він може підтримувати зв'язок з пультом на відстані двох кілометрів.

Пристрої квадрокоптера в залежності від моделей трохи відрізняються. Так, квадрокоптер з функцією трансляції відео необхідно пов'язати зі смартфоном або андроидом за допомогою спеціальної програми. Вона також дає можливість змінювати положення камери на самому вертольоті для більш вдалого кадру і кращої оглядовості. Зйомка здійснюється в реальному режимі. Після того, як буде спійманий вдалий кадр, слід натиснути кнопку смартфона, після чого камера квадрокоптера зробить фото. Варто зазначити, що зроблені знімки і аерозйомка виходять прекрасної якості.

Є і більш вдосконалені моделі - квадрокоптера з камерою і вбудованим дисплеєм на пульті. У цьому випадку немає необхідності пов'язувати цей апарат з девайсом. Всі дані будуть транслюватися на вбудований екран на дистанційному пульті управління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані