Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU) - AT197508 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU) - AT197508 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)
Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)
Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)
Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)
Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)
Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)

Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU) - AT197508

Код товару: AT197508
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Конструкція мембранна, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури повнорозмірна, Особливості вологостійкість, Колір чорна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Особливості влагоустойчивость
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Підсвітка клавіш RGB
Длина шнура 1,8 м
Виробник HyperX
Опис

Придбати Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура HyperX Alloy Core RGB (HX-KB5ME2-RU)

Фірмова світлова смужка HyperX і оригінальний стиль RGB-підсвічування для кращих геймерів. Клавіатура HyperX Alloy Core RGB ™ з фірмовою яскравою світловий смужкою HyperX і динамічними ефектами RGB-підсвічування ідеально підходить для геймерів, які хочуть підкреслити стиль і поліпшити ефективність роботи своєї клавіатури без великих витрат. Завдяки шести ефектів підсвічування і трьома рівнями яскравості вона забезпечує краще співвідношення ціни і якості.

Alloy Core RGB має посилену раму з армованої пластмаси і забезпечує виняткову міцність і надійність для геймерів, яким потрібна довговічна клавіатура. М'які на дотик клавіші мають тактильний безшумний відгук і при цьому підтримують функції Anti-Ghosting і Key Rollover геймерского рівня.

Клавіатура має вологозахищену конструкцію (120 мл рідини), тому проблеми з пролитими напоями вам не завадять. Завдяки спеціальним кнопкам управління мультимедіа і кнопок швидкого доступу для підсвічування і ігрового режиму всі засоби контролю будуть у вас під рукою. Функція блокування клавіатури дозволяє вимикати клавіатуру без необхідності переведення в сплячий режим всієї системи. Стильна, функціональна і довговічна клавіатура Alloy Core RGB - відмінне мультимедійне рішення для геймерів.

Фірмова світлова смужка і динамічні ефекти RGB-підсвічування. Міцна цільна рама. Безшумні і швидко спрацьовують клавіші з функціональністю Anti-Ghosting. Вологозахищена конструкція. Спеціальні кнопки управління мультимедіа. Кнопки швидкого доступу для настройки яскравості, режимів підсвічування і ігрового режімаРежім блокування клавіатури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані