Мишка Roccat Kiro- Modular Ambidextrous (ROC-11-320) - AT019754 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Roccat Kiro- Modular Ambidextrous (ROC-11-320) - AT019754 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мишка Roccat Kiro- Modular Ambidextrous (ROC-11-320)

Мишка Roccat Kiro- Modular Ambidextrous (ROC-11-320) - AT019754

Код товару: AT019754
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 8, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 4000 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Roccat
Тип Проводные, Геймерские
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 4000 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки программируемые, боковые
Додаткові функції симметричная (подходит для левшей)
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,8 м
Особливості активированное ПО
Опис

Придбати Мишка Roccat Kiro- Modular Ambidextrous (ROC-11-320) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка Roccat Kiro- Modular Ambidextrous (ROC-11-320)
Миша Kiro має поліпшену модульну конструкцію, що дозволяє налаштовувати пристрій для лівої або правої руки. Чотири надійні запчастини допоможуть вам встановити розташування кнопок на ваш розсуд. Незабаром очікується підтримка об'ємних запчастин, які ви можете надрукувати самі. Компоненти. Незважаючи на порівняно малий розмір, Kiro робить упор на функціональність для перемоги в грі. Будьте впевнені - увага до деталей піднімає поняття ігрової миші на новий рівень. Перемикачі Omron, надійне колесо прокрутки 2D Titan Wheel і стійка до поту прогумована поверхня soft-touch забезпечать платформу для гри з комфортом.

Режим Overdrive означає подвоєну чутливість сенсора Pro-Optic R2. В результаті ви отримуєте показник 4000 dpi зі стійкістю роботи від внутрішнього процесора Turbo Core V2 32-bit ARM MCU. Підсвічування. Логотип ROCCAT гордо сяє 16.8 мільйонами відтінків. Різні ефекти і колірні схеми налаштовуються за допомогою програмного забезпечення Swarm. Зробіть Kiro вашою особистою зброєю! ROCCAT Swarm. Swarm - це додаток, що відображає філософський погляд ROCCAT на майбутнє. Програма дасть вам підтримку всіх платформ і пристроїв ROCCAT. Попрощайтеся з купою значків на робочому столі. Swarm стане штаб-квартирою для всього, чим ви володієте.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані