Пральна машина SATURN ST-WК7600 - AT197581 - купити Пральні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина SATURN ST-WК7600 - AT197581 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пральна машина SATURN ST-WК7600

Пральна машина SATURN ST-WК7600 - AT197581

Код товару: AT197581
Немає в наявності
Короткий опис:
Глибина 45 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження вертикальне завантаження, Тип напівавтомат, Кількість програм 2, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SATURN
Максимальная загрузка 6 кг
Глибина 45 см
Тип загрузки вертикальная загрузка
Тип полуавтомат
Спосіб установки окремостояща
Программы стирки стирка, полоскания
Потребляемая мощность 0.36 кВт/час
Особливості полуавтоматическая
Колір корпусу White
Висота 86 см
Ширина 50 см
Цвет дверцы White
Опис

Придбати Пральна машина SATURN ST-WК7600 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина SATURN ST-WК7600
Актіваторная пральні машини з'явилися досить давно і передували появі звичних нам автоматичних. Сьогодні вони використовуються на додаток до основної, коли потрібно випрати зовсім невелика кількість білизни, або, наприклад, для прання без центрального водопостачання - на дачі, в заміському будинку. Якщо вам необхідна максимально проста в обігу пральна машина - то SATURN ST-WК7600 створена саме для вас. Вона має незалежну установку, вертикальне завантаження і здатна випрати за один прийом до 6 кг білизни. Управління машинкою максимально просте - механічне, що робить її більш надійною і довговічною. У неї є два режими - прання і полоскання, також вона оснащена механічним таймером прання.

Ви з легкістю зможете пересувати цю модель в будь-який зручний для прання місце, і навіть перевозити її на дачу і назад, по закінченню літнього періоду. Основна перевага такої машинки - її невибагливість, вона може прати з будь-яким порошком, в тому числі, і для ручного прання. Також варто відзначити економічність, невеликий рівень вібрації і шуму, ну і, звичайно ж, більш ніж демократичну ціну, в порівнянні з пральними машинами-автоматами.

Особливості:
Потужність прання: 360 Вт
Тип: Активаторний
Максимальне завантаження: 6 кг
Тип установки: окремо стоїть
Тип завантаження: вертикальна
Управління: механічне
Номінальна напруга: 220-230 В
Номінальна частота: 50 Гц
Режими прання / полоскання
таймер прання
Матеріал бака: пластик

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані