Офісне крісло АКЛАС Кресло АКЛАС Гурон PL SR Желтое (11865) - AT197619 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС Кресло АКЛАС Гурон PL SR Желтое (11865) - AT197619 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Офісне крісло АКЛАС Кресло АКЛАС Гурон PL SR Желтое (11865)

Офісне крісло АКЛАС Кресло АКЛАС Гурон PL SR Желтое (11865) - AT197619

Код товару: AT197619
В наявності
406 грн
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Максимальне навантаження, кг 120, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання підлокітників, регулювання кута нахилу спинки, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, бокова підтримка на спинці, Матеріал основи пластик, дерево, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка угла наклона спинки, регулировка подлокотников, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты пос
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки черный, желтый
Материал основания пластик, дерево
Сиденье мягкое
Подлокотники мягкие
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса Чорний
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 109
Высота max, см 118
Глубина сиденья, см 49
Высота спинки, см 67
Диаметр основания, см 60 мм
Вес, кг 18
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС Кресло АКЛАС Гурон PL SR Желтое (11865) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Офісне крісло АКЛАС Крісло АКЛАС Гурон PL SR Жовте (11865)

Дизайн. Типовий "геймер" - так можна охарактеризувати зовнішність крісла "Гурон". Фігурна спинка повторює будову силует людини. Спеціальні отвори в спинці крісла несуть не тільки декоративну функцію, але і корисні для вентилювання грудного відділу спини. Модель має кілька колірних рішень для різних інтер'єрів і на різні смаки.

Оббивка. Основний оббивний матеріал крісла Гурон - екошкіра високої якості. Це сучасний матеріал на натуральній бавовняній основі. Яскраве колірне сполучення оббивок - зелений з чорним - дозволять вашому крісла створити цікаве дизайнерське рішення в сучасному інтер'єрі. Біла контрастна строчка робить деталі більш чіткими і завершеними.

Механізми. Встановлений в даній моделі синхромеханізм дозволяє регулювати кут нахилу спинки і сидіння в співвідношенні 2: 1 (на 1 градус відхилення сидіння спинка відхиляється на 2 градуси) за рахунок цього задається правильне положення тіла під час роботи або відпочинку. При глибокому відхиленні спинки, сидіння піднімається трохи вгору для більш зручної посадки.

Механізм має п'ять позицій фіксації відхилення спинки. Включивши режим гойдання, ви переконаєтеся, що в даному кріслі не тільки зручно працювати, а й комфортно відпочивати, даний режим налаштовується по жорсткості гойдання під вагу користувача. Механізм оснащений функцією "антишок-ефект", яка захищає вас від випадкового удару спинкою при знятті фіксації механізму.

Регулювання висоти крісла здійснюється газліфтом під конкретний зростання користувача.

Підлокітники. Підлокітники Т-подібної форми, виготовлені з міцного пластику з трохи вигнутою робочою поверхнею. М'який накладки на підлокітники обтягнуті екокожа в колір з декоративними смужками, що досить оригінально і стильно.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина виготовлена ??з чорного пластику. Міцний, товстостінний пластика, відсутність зварних швів, внутрішні ребра жорсткості - все це дозволить хрестовині витримувати навантаження більше 120 кг. Спеціальна текстура на хрестовині запобігає зісковзування ніг і захищають поверхню пластика від подряпин і пошкоджень. Універсальні прогумовані роликові опори забезпечать крісла необхідну мобільність і підійдуть для будь-якого типу покриття підлоги.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані