Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01) - AT197672 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01) - AT197672 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар ноутбук, купить с доставкой в Хмельницкий, рекомендуем вам компьютерный руль, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на провод телевизора, предлагаем вам сделать выбор abs нить и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Рекомендуем купить термофен в нашем магазине, а также новые телефоны с доставкой по Днепропетровску.
  • Быстро и удобно купить штатив видеокамеры, обратите внимание на диск купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с игры гонки, либо аккумуляторы бесперебойников, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)
Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)

Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01) - AT197672

Код товару: AT197672
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 23.8", Частота оновлення екрана 75 Гц, Тип матриці IPS, Тип монітора Для дому та офісу, Співвідношення сторін 16:9,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Діагональ дисплея 23.8
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення HDMI, VGA
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості Регулировка наклона
Технологии синхронизации AMD FreeSync
Время отклика матрицы 4мс(G&G)
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 100 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 26 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.45 Вт
Размеры с подставкой 540 x 405 x 36 мм
Размеры без подставки 540 x 323 x 212 мм
Вес с упаковкой 2.86 кг
Вес без упаковки 2.5 кг
Опис

Придбати Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.


Монітор Acer SA240YABI (UM.QS0EE.A01)

Відмінний широкоформатний монітор, який однаково підходить як для роботи, так і для домашнього використання. Досить тонкий, виконаний у традиційному офісному дизайні, монітор має чудові технічні характеристики.

За допомогою цього монітора ви зможете працювати над проектом тривалий час, не напружуючи очі, дивитися фільми з відмінною деталізацією та чіткою передачею кольору, грати в сучасні ігри. У моніторі встановлено IPS-матрицю з часом відгуку 4 мс, що забезпечує чітке відтворення динамічних сцен.

Тонка рамка, більше екрану. Витончений дизайн тонкого корпусу забезпечує чудовий зовнішній вигляд.вигляд монітора і збільшує площу екрану. Сьогодні у світі техніки актуальний тонкий корпус, SA0 на хвилі модних тенденцій із товщиною корпусу всього 6,6 мм.

Стильна підставка з візерунком із концентричних кіл шикарно виглядає у будь-якому інтер'єрі. ZeroFrame™ - покращена якість зображення та максимальна площа екрану завдяки відсутності рамок.

Побачить кожен. Широкий кут огляду та технологія IPS дозволяють отримати максимум задоволення від перегляду у колі друзів та близьких. Насолоджуйтесь яскравішими та чіткішими зображеннями у кольорі з високою роздільною здатністю. Технологія IPS – кольори залишаються незмінними під будь-яким кутом огляду.

Турбота про ваш зір - функція AcerVisionCare™ поєднує кілька технологій, які дозволяють знизити навантаження на очі і забезпечують високий комфорт при перегляді. Широкий кутогляду - чудова якість зображення під будь-яким кутом огляду.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані