Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM) - AT197708 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM) - AT197708 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем ознакомиться с hdd жесткий диск, либо барометры, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить духовый в нашем магазине, а также телефон смартфон с доставкой по Украине.
  • Предлагаем вам товар watch, купить с доставкой в Житомир, рекомендуем вам ноутбук, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на домашний инструмент, предлагаем вам сделать выбор камера документов и заказать с доставкой в Запорожье.
  • Быстро и удобно купить духовой, обратите внимание на стиральная машина, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM)
Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM)
Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM)
Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM)

Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM) - AT197708

Код товару: AT197708
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Колір сірий, Ширина корпусу 550 мм, Продуктивність 760 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Діаметр вентиляційної труби 150 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса від 76 до 90
Колір Grey
Производительность 760 м3/час
Фильтры алюминиевый
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы галогенная лампа
Матеріал корпусу стальной
Потужність 198 Вт
Уровень шума 46 dB
Виробник PYRAMIDA
Опис

Придбати Витяжка кухонна PYRAMIDA HBE 36 (550MM) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка PYRAMIDA HBE 36 (550MM) прекрасно підійде до будь-якого інтер'єру Вашої кухні завдяки класичному дизайну. Вона є так званою «невидимою» витяжкою, оскільки при установці практично повністю вбудовується в кухонні меблі, безпосередньо над варильною поверхнею. Відкритою залишається лише поверхню з фільтрами, яка призначена для втягування пара і запахів. Витяжка облаштована галогенними лампами. Вони розміщені по обидві сторони від жирових фільтрів і при цьому забезпечують додаткове освітлення. Варто відзначити, що дана модель включає в себе алюмінієву крильчатку з тефлоновим покриттям і клапан. Поверхня витяжки виконана з емалі, досить стійкою до зовнішніх впливів. Також є два знімних п'ятишарових фільтра, виготовлених з алюмінію. Максимально можлива продуктивність в представленій моделі досягає 760 метрів кубічних на годину, при наявності одного мотора потужністю 198 Вт і трьох можливих швидкостей. Така витяжка неодмінно займе гідне місце на Вашій кухні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані