Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004) - AT197710 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004) - AT197710 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004)
Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004)
Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004)

Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004) - AT197710

Код товару: AT197710
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 23.8", Частота оновлення екрана 75 Гц, Тип матриці IPS, Тип монітора Геймерські, Вбудовані колонки 2 х 2 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer
Діагональ дисплея 23.8
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення DisplayPort, 2 х HDMI, VGA
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора Геймерские
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворот монитора (Swivel)
Время отклика матрицы 1 мс
Яркость 300 кд/м2
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Опис

Придбати Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.



Монітор Acer VG240YBMIPCX (UM.QV0EE.004)

Монітор середнього цінового сегмента, який поєднав у собі високу якість зображення, а також гарне виконання. Модель отримала фірмовий дизайн, практично безрамковий зі старанно опрацьованою підставкою, завдяки чому він стане справжньою окрасою на столі. Acer Nitro VG240Y (UM.QV0EE.001) оснащується 23,8-дюймовою IPS матрицею з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів.

Це дозволяє отримати чітку картинку з точною передачею кольору, завдяки чому в повній мірі можна насолодитися ігровою графікою. Головна особливість матриці - підтримка частоти розгортки в 75 Гц, а також мінімальний час відгуку в 1 мс.

Цьогодостатньо для забезпечення комфортної динаміки та швидкості реакції в більшості кіберспортивних дисциплін, що робить VG240YBMIPCX універсальним вибором для ігор та мультимедіа.

Монітор із дизайном ZeroFrame та елегантною підставкою з трьома точками кріплення дозволить розмістити на екрані ще більше контенту. Найвища частота оновлення з FreeSync. Грайте в улюблені ігри з плавним зображенням із технологією Radeon FreeSync та яскравою панеллю.

Надійне кріплення. Стильна підставка із трьома точками кріплення дозволяє заощаджувати місце на робочому столі. Жодних рамок. Завдяки дизайну ZeroFrame у конструкції монітора немає нічого зайвого.

Максимальна ергономічність. Хороший монітор повинен забезпечувати максимум зручності. Кут нахилу від -5 до 20 ° дозволить вам працювати з комфортом. Об'ємний звук. Завдяки потужній системіз двох вбудованих динаміків, якість звуку не поступається якістю зображення.



Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані