Проточний водонагрівач ATLANTIC by innovita Trento lono Select 11 iD - AT197744 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Проточний водонагрівач ATLANTIC by innovita Trento lono Select 11 iD - AT197744 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Проточний водонагрівач ATLANTIC by innovita Trento lono Select 11 iD

Проточний водонагрівач ATLANTIC by innovita Trento lono Select 11 iD - AT197744

Код товару: AT197744
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип водонагрівача газовий, Продуктивність 10.8 л / хв, Потужність 21800 Вт, Встановлення вертикальна, Тип установки настінний, Підводка нижня,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ATLANTIC
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Потужність 21800 Вт
Висота 592 мм
Ширина 314 мм
Подводка нижняя
Глибина 245 мм
Вага 10.6
Тип водонагревателя газовый
Производительность 10.8 л / мин
Тип розжига электроподжиг
Додатково дисплей
Тип камеры сгорания открытый
Опис

Придбати Проточний водонагрівач ATLANTIC by innovita Trento lono Select 11 iD Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проточний водонагрівач ATLANTIC by innovita Trento lono Select 11 iD

Atlantic by Innovita Iono Select 11 ID - газовий проточний водонагрівач з п'єзорозпалом, призначений для миттєвого нагріву води для побутових потреб в квартирах, котеджах і т.д. Принцип роботи газової колонки досить простий: при згорянні газу всередині колонки, що проходить через теплообмінник водопровідна вода нагрівається і надходить в кран гарячої води, а відпрацьовані гази виходять через димохід.

Модуляція полум'я пальника

Основним елементом газової колонки є пальник. Газова колонка Iono Select 11 ID оснащена системою модуляції полум'я пальника, яка регулює роботу приладу в залежності від зміни витрати гарячої води і гарантує постійну температуру води на виході. Безумовно, це великий плюс при роботі приладу, що забезпечує комфорт і економічну експлуатацію.

Мідний теплообмінник

Другим, не менш важливим елементом газової колонки, є теплообмінник - являє собою систему труб, по яких циркулює нагрівається водопровідна вода. Виготовлений теплообмінник з чистої міді (без домішок) - цей метал має високу теплопровідність, стійкий до корозії і при нагріванні не виділяє в атмосферу шкідливих речовин.

Тип розпалювання газової колонки

Atlantic Iono Select 11iD має електророзжіг - пальник автоматично запалюється від звичайної електричної батарейки. Заміна елемента живлення буде потрібно приблизно один раз на рік. Пілотне полум'я при непрацюючому котлі не горить, витрати газу при цьому немає зовсім.

Комфортне керування

На лицьовій стороні Atlantic Iono Select 11 ID розташована ручка регулювання газу і ручка регулювання протоку води, які дозволяють налаштувати підігрів води до комфортної температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані