Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259) - AT197780 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259) - AT197780 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259)
Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259)
Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259)
Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259)
Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259)

Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259) - AT197780

Код товару: AT197780
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS 9 і вище, Android 4.4 і вище, Інтерфейси підключення Bluetooth 4.2, Захист корпусу від води, Діагональ дисплея 1.39", Форма годинника круглі,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Huawei
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.4
Совместимая ОС iOS 9 и выше, Android 4.4 и выше
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth
Навигация ГЛОНАСС, GPS, Galileo
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 8 МБ
Форма часов круглые
Тип матриці AMOLED
Колір корпусу Чорний
Тип индикации цифровой, стрелочный
Вбудована пам'ять 128 МБ
Тип зарядки магнитный соединитель
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 454х454
Время автономной работы до до 14 дней
Оснащение шагомер, компас, гироскоп, барометр, альтиметр, акселерометр
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, напоминания, вызовы, SM
Мониторинг физической активности, пройденного расстояния, отслеживание сна, количество сожженных калорий
Матеріал корпусу пластик, металл, керамика
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 47 мм
Высота корпуса 47 мм
Толщина корпуса 11 мм
Додаткові функції будильник
Опис

Придбати Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.


Смарт-годинник Huawei GT Fortuna-B19 (Sport) Black (55023259)

Легкий. Стильний. Міцний. Завдяки керамічному безелю, корпусу з нержавіючої сталі і алмазоподібному покриттю (технологія DLC) годинник стійкий до пошкоджень. Корпус HUAWEI WATCH GT оснащений двома заводними головками. Кольоровий екран AMOLED з діагоналлю 1,39 дюйма, висотою 10,6 мм і роздільною здатністю 454 × 454 точно і яскраво передає зображення.

Два тижні роботи без підзарядки. Рух без кордонів. Завдяки новому подвійному процесору смарт-годинник HUAWEI WATCH GT працює 2 тижні без підзарядки і не відстає від вас, що б ви не робили. Моніторинг пульсу в режимі реального часу. Технологія моніторингу пульсу HUAWEI TruSeen ™ 3.0 забезпечує точне і ефективне вимірювання пульсу в режимі реального часу за допомогою спеціальних датчиків і самонавчального алгоритму на базі штучного інтелекту.

Позиціонування за допомогою трьох навігаційних систем. Ваше місце розташування визначається точно і швидко за допомогою трьох навігаційних систем (GPS + ГЛОНАСС + Galileo) по всьому світу. Науковий підхід до тренувань. Залишайтеся у формі зі смарт-годинником HUAWEI WATCH GT. Переглядайте в режимі реального часу рекомендації для бігових тренувань будь-якого рівня - від початкового до просунутого - і дані про кількість рухів за момент часу.

Завжди напоготові. Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT надає безліч можливостей, дозволяючи вибрати з великого розмаїття режимів для тренувань в приміщенні і на відкритому повітрі. Чемпіон з плавання. Смарт-годинник HUAWEI WATCH GT має водонепроникність до 50 м і автоматично зчитує показник SWOLF по завершенні тренування.

Розумний моніторинг сну. Створений у співпраці з Центром вивчення динамічних біомаркерів Гарвардської медичної школи програма моніторингу сну Huawei TruSleep ™ 2.0 може розпізнавати фази сну, виявляти найпоширеніші порушення і давати більше 200 рекомендацій для підвищення якості сну. Повідомлення протягом всього дня. Смарт-годинник забезпечений функціями підрахунку кроків, обліку часу без руху і моніторингу інтенсивних тренувань. З смарт-годинником ви не пропустите важливі нагадування і повідомлення про повідомлення, виклики і будильник.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані