Шліфувальна машина Makita 9404 - AT197853 - купити Шліфувальні та полірувальні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Шліфувальна машина Makita 9404 - AT197853 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Шліфувальна машина Makita 9404
Шліфувальна машина Makita 9404
Шліфувальна машина Makita 9404

Шліфувальна машина Makita 9404 - AT197853

Код товару: AT197853
В наявності
349 грн
Короткий опис:
Тип стрічкові, Споживана потужність 1010 Вт, Призначення професійна, Вага 4.8 кг, Особливості подвійна ізоляція, під'єднання мішка-пилозбірника, автоматична система центрування стрічки,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип ленточные
Призначення профессиональный
Потребляемая мощность 1010 Вт
Вага 4.8
Особливості подсоединение мешка-пылесборника, двойная изоляция, автоматическая система центрирования ленты
Виробник Makita
Опис

Придбати Шліфувальна машина Makita 9404 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Шліфмашина Makita 9404 – це відмінний пристрій від відомого японського виробника для зачистки, шліфування та полірування різних поверхонь, таких як метал, деревина, камінь та ін. за допомогою спеціальної шліфувальної шкурки у вигляді стрічки.

Особливості:
- Надійна стрічкова шліфмашина з відмінним балансом, для важких умов експлуатації
- Електронне регулювання швидкості руху шліфувальної стрічки для обробки різних матеріалів
- Автоматичне центрування стрічки
- Шліфування врівень до краю оброблюваної поверхні
- Ефективне видалення пилу можливо за допомогою пилозбірника або підключення іншого пилососа
- Можлива поставка шліфувальної рами як спеціального оснащення

Висока продуктивність шліфмашини Makita 9404 дозволяє використовувати її як в побутових, так і в промислових цілях.
Модель Makita 9404, завдяки можливості електронного регулювання швидкості руху шліфувальної стрічки, здатна обробляти матеріали різної щільності: метал, деревину, пластик, камінь.

Конструктивні особливості шліфмашини Makita 9404 дозволяють проводити обробку поверхонь поблизу перешкод: наприклад, шліфування підлоги біля стіни.

Щоб уникнути розсіювання залишків оброблюваного матеріалу, Makita 9404 оснащена пилозбірником, що дозволяє вберегти оператора від шкідливого впливу і зберегти чистоту робочої зони.

За рахунок низькорозташованого центру тяжкості Makita 9404 володіє чудовим балансуванням і дозволяє докладати невеликі фізичні зусилля для роботи.
Заміна шліфувальної стрічки виконується досить легко за допомогою спеціального важеля на корпусі, а подальше центрування стрічки виконується автоматично, що виключає необхідність ручного регулювання.

Пусковий механізм шліфмашини оснащений блокуванням, що зручно для тривалої роботи і знижує фізичне навантаження оператора.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані