Пам'ять серверна Kingston DDR4 2666 16GB (KSM26RD8/16MEI) - AT198318 - купити Модулі пам'яті до серверів в Києві й Україні, доступні ціни на Пам'ять серверна Kingston DDR4 2666 16GB (KSM26RD8/16MEI) - AT198318 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с гигрометр термометр, либо карта памяти, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на морозильная камера, предлагаем вам сделать выбор новый планшет и заказать с доставкой в Черновцах.
  • Предлагаем вам товар памяти, купить с доставкой в Львов, рекомендуем вам флешки, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем заказать проектор в нашем магазине, а также воздуходувка уборки листьев с доставкой по Мариуполю.
  • Быстро и удобно купить крепеж, обратите внимание на фитнес браслет, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Пам'ять серверна Kingston DDR4 2666 16GB (KSM26RD8/16MEI)

Пам'ять серверна Kingston DDR4 2666 16GB (KSM26RD8/16MEI) - AT198318

Код товару: AT198318
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для серверів, Оперативна пам'ять (тип) DDR4 - 2666 МГц, Оперативна пам'ять (об'єм) 16, Кількість планок у комплекті, шт 1, Кількість контактів 288-pin, Робоча напруга, 1,2, Схема таймінгів пам'яті CL19, Штрих

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Kingston
Опис

Придбати Пам'ять серверна Kingston DDR4 2666 16GB (KSM26RD8/16MEI) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Надійна пам'ять для вашого сервера

Вибір пам'яті для сервера настільки ж важливий, як і правильний вибір виробника. Серверні модулі пам'яті Kingston наднадійні та знижують сукупну вартість володіння. Залежно від конкретних потреб можна вибрати модулі пам'яті за брендом або технічними характеристиками. Kingston пропонує серверну пам'ять, сертифіковану виробниками пам'ять та пам'ять для конкретних систем.

Модуль пам'яті виготовлений з урахуванням вимог сучасних комп'ютерних систем, що гарантує його універсальність та надійність. Модель відноситься до класу DDR4, має ємність 16 ГБ і 288-контактний.модулем DIMM. Гранична частота роботи пристрою сягає 2666 МГц, а пропускна здатність – 21300 Мб/с.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані