Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP) - AT199057 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP) - AT199057 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP)
Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP)
Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP)
Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP)
Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP)

Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP) - AT199057

Код товару: AT199057
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Micro - ATX, ATX, Класс корпусу Класичні, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Зовнішні роз'єми 1 x вхід для мікрофону, 1 x Audio, 2 x USB 3.0, Спосіб установки вертикальний, Кількість зовнішніх відсіків 5.25 " 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник CHIEFTEC
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Micro - ATX, ATX
Наличие блока питания без блока питания
Класс корпуса класичні
Внешние разъемы 1 x вход для микрофона, 1 x Audio, 2 x USB 3.0
Спосіб установки вертикальний
Количество внутренних отсеков 3.5" 3
Количество слотов расширения 7
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 250 мм
Максимальная высота процессорного кулера 12 см
Матеріал корпусу пластик, металл 0,6 мм
Габарити, мм 428 x 160 x 410 мм
Вес, кг 4.5
Места для дополнительных вентиляторов Side 2x12 см, Front 1x12 см, Back 2x8 см
Опис

Придбати Корпус CHIEFTEC Elox (HQ-01B-OP) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Це відмінна якість продукції CHIEFTEC за несподівано низькою ціною. Строгий класичний дизайн передньої панелі, стилізованій під матовий шліфований алюміній, дозволяє даним рішенням вдало вписується в інтер'єр будь-якого приміщення. Корпус обладнаний двома високошвидкісними (5Гбіт / с) портами USB3.0 на фронтальній панелі, посадочними місцями під 80 або 120 мм вентилятори, а безотверточной збірка перетворює установку компонентів ПК в задачу, з якою впорається навіть дитина. Завдяки широкому набору опцій і можливостей, а також невеликій ціні даний корпус розрахований стати одним з найбільш затребуваних рішень на ринку.

Частиною кожного комп'ютера є корпусу. Вони потрібні не тільки для красивої упаковки всіх деталей, але і виконують важливу функцію - забезпечують розміщення і жорстку фіксацію всього пристрою. З його допомогою проводиться електроживлення, і він же захищає тендітні елементи від зовнішніх факторів. Цю деталь ПК ще називають системним блоком. У нього поміщається материнка, процесор і складові охолоджувальної системи, ОЗУ, HDD, дисковод, приводи для клавіатури, мишки.

Системні блоки для ПК розподіляють за кількома класифікаціями і різноманітними параметрами. Фахівці з «залозу» спочатку розділяють їх за призначенням і виконання завдань. Виділяють кілька стандартів вироби - АТ, АТС, micro ATX або Rack. Серед майстрів і користувачів зарядженими комп'ютерами популярні АТС, так як в нього поміщають материнські плати нового покоління. Він характеризується легким і швидким доступом до складових комп'ютера. Монтується модернізована система вентиляції всередині вироби. Можна контролювати енергоспоживання.

Варіант Mini-ATX відноситься до малогабаритним. Ця модель підходить для людей у ??відрядженнях. В таких приладах буде не дуже багато деталей і потужність знижується. Форми АТ сильно застаріли і практично не експлуатуються сучасними користувачами. За призначенням всі корпуси поділяють на два типи: Звичайні. Компанії використовують найпростіші метали для виготовлення продукції. У них менша кількість виходів під аксесуари і отворів під складові ПК. Буває вмонтований блок живлення, але він часто має слабку потужність.

Геймерські. Проводять його часто з алюмінію, для якнайшвидшого охолодження системи. У нього додаються додаткові слоти для інших елементів. Проводитися можуть з дверцятами для відстеження процесів, швидкого доступу до «нутрощів», а також в декоративних цілях. Вони часто йдуть без блоку живлення, щоб покупець міг підібрати потрібний по потужності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані