Сендвічниця Gorenje SM 703 BK - AT199348 - купити Бутербродниці в Києві й Україні, доступні ціни на Сендвічниця Gorenje SM 703 BK - AT199348 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Сендвічниця Gorenje SM 703 BK
Сендвічниця Gorenje SM 703 BK
Сендвічниця Gorenje SM 703 BK
Сендвічниця Gorenje SM 703 BK

Сендвічниця Gorenje SM 703 BK - AT199348

Код товару: AT199348
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість відділень 2, Знімні форми так, Потужність 700 Вт, Антипригарне покриття так, Індикатор нагріву так, Індикатор роботи так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Потужність 700 Вт
Додаткові функції приготовление гриля, приготовление вафель
Розміри 90 x 230 x 230 мм
Колір Черный + Серебристый
Опис

Придбати Сендвічниця Gorenje SM 703 BK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сендвічниця Gorenje SM 703 BK призначена для сендвічів трикутної форми. Антипригарне покриття пластин не дасть пригоріти Вашому блюду пригоріти. При повному нагріванні приладу спрацьовує індикатор. Ручки не нагріваються.

Сендвічниця Gorenje SM 703 BK швидко досягає необхідної температури і дозволить за кілька хвилин приготувати апетитні бутерброди. Цей пристрій стане постійним помічником на вашій кухні.
Що може бути смачніше, ніж гарячий, з хрусткою скоринкою і соковитою начинкою, бутерброд? А якщо ще приготування його займає не більше 2-3 хвилин, то кращої альтернативи сніданку або швидкому «перекусу» просто не існує. І відмінною помічницею в цьому вам стане електрична бутербродница.

Сучасні бутербродниці використовують не тільки для бутербродів. Завдяки знімним панелям, бутербродниці Gorenje SM 703 BK прекрасно справляються і з випічкою вафель, приготуванням омлету, оладок і ін.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані