Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100) - AT199353 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100) - AT199353 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100)
Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100)

Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100) - AT199353

Код товару: AT199353
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип декоративна, Колір чорний, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 600 м3/год, Тиск повітряного потоку 235 Па, Фільтри металевий+вугільний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип декоративная
Ширина корпуса 600 мм
Колір Чорний
Производительность 600 м3/час
Давление воздушного потока 235 Па
Фильтры металлический+угольный
Вага 12.5
Количество скоростных режимов 3
Лампы галогенная лампа
Матеріал корпусу нержавеющая сталь, стекло
Потужність 160 Вт
Уровень шума 63 dB
Виробник BEST
Опис

Придбати Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна BEST Best EXPO STD Nero 600м3 60см (07F64100) являє собою стильну сучасну витяжка, яка 

виготовлена з нержавіючої сталі і загартованого скла - матеріали міцні, не схильні до корозії, прості у догляді. Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваша кухня завжди буде чистою і охайною. Висока потужність, якість матеріалів і стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування та завершального штриха на Вашій кухні.

Витяжка працює в двох режимах - відведення та рециркуляції повітря. В режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. В режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить в витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення. Оснащена спеціальним жироуловлюючим фільтром. Вологе прибирання фільтра бажано робити два рази на місяць.



Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, готуєте ви одну страву або відразу декілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. Дана модель оснащена індикатором, який сповіщає про забруднення фільтра. Якщо вам потрібна надійна витяжка, то Best EXPO STD Nero — відмінний вибір для сучасної кухні.

Більше 30 років компанія BEST виробляє кухонні витяжки - потужні, функціональні, інноваційні і високоестетичні. Сконструйовані за принципом втілення високих технологій в неординарний дизайн, витяжки BEST відомі насамперед завдяки своїй безшумності та енергоефективності, а також завдяки високоінтелектуальній системі управління, що дозволяє витяжці самостійно контролювати стан повітря на кухні. Тому назва компанії відображає спосіб життя тих, хто вибирає BEST.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані