💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.
⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00
✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.
🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".
Доставка кур'єром по Києву 120 грн.
Самовивіз
Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів
Детальніше про доставкуДлина ручки | 32 см |
Розміри | 27 х 24 см |
Тип | универсальная |
Вага | 430 г |
Придбати Решітка для гриля КЕМПІНГ G504 (4823082713752) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.
Решітка для гриля КЕМПІНГ "G504" (4823082713752)
Ультралегка решітка з нової серії для барбекю "Slim".
Невелика вага дозволяє використовувати решітку з максимальним комфортом і легко транспортувати.
Решітка захищена від впливу високих температур і деформації прутів завдяки нержавіючої хромованої сталі.
ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ:
- Дуже легка і зручна у використанні.
- Захищена від впливу високих температур.
- Легко миється і очищається.
КОРИСНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ:
- Перед тим, як готувати, прожарте решітку і обробіть її рослинним маслом або змастіть будь-яким жиром, інакше їжа буде пригорати.
- М'ясо на решітці розмістіть на мангалі, коли вугілля покриються тонким шаром попелу.
- Змастіть їжу олією або маринадом для того, щоб посилити карамелізацію і поява знаменитих смужок від гриля, а також щоб уникнути прилипання. Якщо ви не змастите їжу, соки випаруються в міру приготування, і вона вийде сухою-особливо це правило вірно для приготування шматочків овочів.
- Стежте за часом, коли готуєте, щоб їжа не пригоріла.
- Не тисніть їжу - таким чином найсмачніші соки залишаться в їжі і не витечуть крізь решітку гриль.
- Після приготування їжі, перед тим, як нарізати на шматочки, дайте м'ясу, рибі або птиці охолонути 5-10 хвилин – так сік рівномірно розподілиться по шматку.
- Чиста решітка – запорука смачних страв. Пригорілі залишки їжі і соусів викликають спалахи полум'я, тому після кожного разу відмивайте решітку.
Рейтинг сторінки: 4.6
Наш менеджер зв'яжеться з Вами протягом 15 хвилин.