Соковижималка SATURN ST-FP8088 - AT199531 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка SATURN ST-FP8088 - AT199531 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Соковижималка SATURN ST-FP8088
Соковижималка SATURN ST-FP8088
Соковижималка SATURN ST-FP8088
Соковижималка SATURN ST-FP8088

Соковижималка SATURN ST-FP8088 - AT199531

Код товару: AT199531
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип відцентрова, Потужність 600 Вт, Об'єм резервуару для жмиху 1.3 л, Об'єм резервуару для соку 0.5 л, Кількість швидкостей 2, Матеріал корпусу метал,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип центробежная
Объем резервуара для сока 0.5 л
Потужність 600
Объем резервуара для жмыха 1.3 л
Матеріал корпусу для металла
Скорость работы 14 000 об/мин
Особливості широкий жёлоб для загрузки
Колір черный/серебристый
Виробник SATURN
Опис

Придбати Соковижималка SATURN ST-FP8088 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Соковижималка SATURN ST-FP8088 допоможе швидко приготувати сік або морс з будь-яких фруктів і овочів, балуючи Вас смачними і корисними напоями з вітамінами. Корпус моделі виготовлений з якісного харчового пластику і нержавіючої сталі. Завдяки стильному дизайну пристрій буде гармонійно виглядати на будь-якій кухні. Потужності 600 Вт, а також 2 швидкостей досить для швидкого і якісного приготування соку 0.5 л.

Сітка з нержавіючої сталі забезпечує ефективне подрібнення м'якоті фруктів і овочів, а також передбачений автоматичний викид м'якоті. Додатково соковижималка Saturn ST-FP8088 оснащена нековзними ніжками, має захист від перегріву і захист від неправильної зборки, завдяки чому вона безпечна і зручна в експлуатації.

Соковижималки відцентрового типу - це звичні для домогосподарок агрегати. У них спочатку сировину подрібнюється в кашку. Потім при високошвидкісному обертанні центрифуги, що виникає відцентрова сила відокремлює сік і макуха один від одного. Звідси і з'явилася назва цих соковижималок. Переваги: ??висока продуктивність. Низька вартість. Простота використання в домашніх умовах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані