Коляска BabyHit Picnic Blue-Grey (69693) - AT199582 - купити Коляски в Києві й Україні, доступні ціни на Коляска BabyHit Picnic Blue-Grey (69693) - AT199582 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Коляска BabyHit Picnic Blue-Grey (69693)

Коляска BabyHit Picnic Blue-Grey (69693) - AT199582

Код товару: AT199582
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип для прогулянок, Вік дитини від 6-ти місяців, Кількість блоків 1, Колір синій, сірий, Перекидна ручка ні, Колеса поліуретан,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Возраст ребенка от 6 месяцев
Колеса полиуретановые
Колір синий, серый
Ремни безопасности 3-х точечные
Особливості трость, тормоз/блокировка колес
Ширина шасси 47 см
В комплекте сумка для транспортировки, москитная сетка, дождевик
Тип прогулочные
Виробник BabyHit
Опис

Придбати Коляска BabyHit Picnic Blue-Grey (69693) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Коляска BabyHit Picnic Blue-Grey (69693)

Коляска Babyhit Picnic обладнана інноваційною системою складання, що дозволяє зібрати її до компактних розмірів, тому вона поміщається в багажник будь-якого авто. З такою коляскою без проблем можна сідати в громадський транспорт, відвідувати торговельні і розважальні центри, а головне, - подорожувати. Picnic приймається у вигляді ручної поклажі в більшості авіакомпаній світу.

Коляска Babyhit Picnic зручна для малюків у віці від півроку і до трьох років. Її максимальна вантажопідйомність - 15 кг. Завдяки переднім і заднім здвоєним колесам, вона має стійку конструкцію, незважаючи на вузьке шасі. Передні колеса оснащені поворотним механізмом з блокуванням для їзди по нерівній дорозі і для забезпечення маневреності.

Особливості коляски Babyhit Picnic (Бебіхіт Пікнік): призначена для дітей від 6 місяців до 3-х років (або до 15 кг); текстиль c добру гігроскопічність; пастельні кольори; передні колеса поворотні з блокуванням, задні оснащені гальмівною системою; за безпеку відповідають п'ятиточкові ремені безпеки з плечовими чохлами і центральним замком, а також знімний дитячий поручень з м'якою накладкою; складається однією рукою при натисканні на важіль батьківської ручки. Тип складання - «книжка»; невелика підставка під ніжки; Для дрібниць, які можуть знадобитися в дорозі передбачена місткий багажний кошик. Багажне відділення має зручний доступ з будь-якого боку.

Babyhit Picnic (Бебіхіт Пікнік) - чудова прогулянкова коляска з вагою ВЕГО 5,2 кг., Зручним сидінням і гарну маневреність. Ефектна новинка від Babyhit ідеально підійде для активних батьків і створить комфортні умови для малюка.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані