Морозильна камера Liebherr GNPes 4355 - AT199628 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера Liebherr GNPes 4355 - AT199628 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Рекомендуем купить игровую в нашем магазине, а также сканер принтер с доставкой по Мариуполю.
  • Предлагаем ознакомиться с жесткий диск накопитель, либо серверный процессор, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно заказать планшет, обратите внимание на карта памяти, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар камера морозильная, купить с доставкой в Запорожье, рекомендуем вам духовой шкаф, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на электрический краскопульт, предлагаем вам сделать выбор игр пк и заказать с доставкой в Херсоне.
Морозильна камера Liebherr GNPes 4355
Морозильна камера Liebherr GNPes 4355
Морозильна камера Liebherr GNPes 4355
Морозильна камера Liebherr GNPes 4355

Морозильна камера Liebherr GNPes 4355 - AT199628

Код товару: AT199628
Немає в наявності
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 270 л, Тип вертикальна, Висота 185 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 60 см, Глибина 66.5 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 185 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 270 л
Ширина 60 см
Спосіб установки окремостояща
Глибина 66.5 см
Колір Серебрянный
Общий объем 315 л
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности A+++
Климатический класс Т, SN
Мощность замораживания 18 кг/сутки
Время сохранения температуры без электроэнергии 20 часов
Хладагент R600a
Особливості система NoFrost
Уровень шума 38 dB
Виробник Liebherr
Опис

Придбати Морозильна камера Liebherr GNPes 4355 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера Liebherr GNPes 4355

Серія BluPerformance
Спеціальна серія приладів з унікальною системою охолодження, оснащена інверторним компресором і розташована в цокольній частині. Це забезпечує зниження рівня шуму, збільшення корисного об'єму і підвищення енергоефективності.

Система NoFrost
Система авторозморозки морозильного відділення працює за принципом кондиціонера: заморожує продукти за допомогою циркуляції охолодженого і сухого повітря. Іній накопичується на прихованому випарнику і автоматично відтає. Завдяки цьому продукти заморожуються швидше і без утворення снігу, а догляд за приладом спрощується.

Функція SuperFrost
Забезпечує якісне заморожування продуктів, оскільки, чим швидше заморожений продукт - тим краще зберігаються його вихідні властивості. Режим передбачає зниження температури до мінімально можливого (як мінімум -32°С) і наступне автоматичне повернення до початкових значень.

Панель управління Comfort
Розташований за дверима приладу сенсорний кольоровий дисплей діагоналлю 2.4 дюйма має високу роздільну здатність і контрастність, що дозволяє здійснювати зручне і наочне налаштування температури і контролювати всі функції пристрою.

VarioSpace
Морозильна камера оснащена повністю висувними контейнерами, а також скляними полицями між ними. Така організація внутрішнього простору дозволяє розмістити там великі продукти, які неможливо помістити в ящик стандартного розміру.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані