Тример Remington NE3870 - AT199846 - купити Триммери в Києві й Україні, доступні ціни на Тример Remington NE3870 - AT199846 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Тример Remington NE3870
Тример Remington NE3870
Тример Remington NE3870

Тример Remington NE3870 - AT199846

Код товару: AT199846
В наявності
899 грн
Короткий опис:
Призначення для носа і вух, для брів, Живлення батарейка, Тип гоління сухе, Особливості вологе очищення, водонепроникний корпус, Система гоління леза, Кількість бритвених головок/сіток 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Призначення для носа и ушей, для бровей
Живлення батарейка
Тип бритья сухое
Система бритья лезвия
Особливості водонепроницаемый корпус, влажная очистка
Максимальная длина 5 мм
Колір чорний, синій
Виробник Remington
Опис

Придбати Тример Remington NE3870 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тример для тонкої гігієни
Підтримувати свій зовнішній вигляд у кращому стані – справжнє мистецтво, яке вимагає ретельності і трохи часу. З допомогою спеціального тримера для тонкої гігієни, назва якого Remington NE3870 Lithium, ви зможете швидко і без зайвих клопотів провести невеликі косметичні процедури в будь-якому зручному для вас місці. Модель виконана в ергономічній формі, яка перетворює кожен робочий процес у свято.

Робочі можливості
Триммер Remington NE3870 Lithium допоможе вам контролювати популяцію небажаних волосків в носі і у вухах. Також модель справляється з густою рослинністю на бровах і в деяких областях бороди. В роботі тример використовує велику кількість насадок: роторну, дві вертикальні напрямні, насадка-гребінець, інші. Варто відзначити, що модель виконана з антибактеріальним нано-покриттям, яке не дозволяє розмножуватися шкідливим мікроорганізмам і знищує роздратування шкіри. Присутня технологія Comfort Trim для чистого та безпечного використання.

Remington в даний час багато знають у якості бренду дрібної побутової техніки. Однак спочатку компанія Remington, яка була заснована в далекому 1816 році, спеціалізувалася на виготовленні зброї. В даний час основний напрямок виробництва – це продукти по догляду за волоссям та тілом. Це різноманітні фени, машинки для стрижки, тримери для тіла, епілятори та електробритви. Кожні півроку асортимент REMINGTON змінюється приблизно на третину. Продукція отримує все наймодніше в кольорі і дизайні. Аж до упаковки. Вона завжди помітна і приваблива.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані