Посудомийна машина Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU - AT199872 - купити Посудомийні машини в Києві й Україні, доступні ціни на Посудомийна машина Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU - AT199872 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Посудомийна машина Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU

Посудомийна машина Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU - AT199872

Код товару: AT199872
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип вбудована, Завантаження 13 комплектів посуду, Глибина 57 см, Програми стандартна, попереднє ополіскування, еко, інтенсивна, Колір сірий, Клас енергоспоживання А+,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Загрузка 13 комплектов посуды
Программы эко, стандартная, предварительное ополаскивание, интенсивная
Глибина 57 см
Колір Grey
Класс энергопотребления A+
Количество программ 4
Особливості функция "Блокировка от детей", сушка, система защиты от протечек, индикация наличия соли, индикация наличия ополаскивателя
Ширина 59.5 см
Висота 82
Виробник Ariston
Уровень шума 49 dB
Опис

Придбати Посудомийна машина Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Посудомийна машина Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU

Прийшов час забути про те, що таке миття посуду і зайнятися більш важливими справами. Якщо ви в пошуках надійної і якісної техніки, яка в цьому допоможе і відмінно впишеться в інтер'єр, то саме час звернути увагу на посудомийну машину Hotpoint-Ariston ELTB 4B019 EU. Новий рівень комфорту від посудомийних машин Hotpoint. Посудомийні машини Hotpoint це завжди висока продуктивність, неперевершені результати і неймовірна економія.

Посудомийна машина вміщає до 13 комплектів, а це значить, що у вас буде достатньо місця, щоб розмістити велику кількість посуду. У поєднанні з опцією регулювання верхньої корзини ви легко зможете очистити не тільки тарілки і невеликі каструлі, але і помістити в неї посуд нестандартної форми або розміру (наприклад, утятницу, скороварку або деко).

Клас енергоффектівності А +, а також споживання води на рівні 11 літрів за цикл дозволить вам істотно заощадити не тільки час, а й кошти. Крім того, дана модель посудомийної машини має чотири основні програми, які допоможуть вам вирішити всі повсякденні завдання: від ополіскування до миття посуду з високим ступенем забруднення. Система Aqua Stop подарує Вам відчуття повного спокою.

Система Aqua Stop. Основною причиною протікання посудомийних машин і, як наслідок, потопів є підвищення внутрішнього тиску у водопровідній системі. Aqua Stop - система, яка в разі непередбачених обставин (пошкодження шланга від гідроудару, його перебіг через тріщини і т.п.) автоматично припиняє подачу води. Таким чином, система захищає ваш будинок від потопу і безлічі неприємностей, пов'язаних з усуненням його наслідків.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані