Підставка до ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB) - AT199991 - купити Підставки для ноутбуків в Києві й Україні, доступні ціни на Підставка до ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB) - AT199991 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Підставка до ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB)
Підставка до ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB)

Підставка до ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB) - AT199991

Код товару: AT199991
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип Для ноутбуків до 15.6", Розмір 330 x 250 x 40 мм, Сумісність для ноутбуків з діагоналлю екрану до 15.6", Метод охолоджування 1 вентилятор, Матеріал метал + пластик, Особливості Синє світлодіодне підсвічування,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип Для ноутбуков до 15.6
Розмір 330 x 250 x 40 мм
Сумісність для ноутбуков с диагональю экрана до 15.6"
Метод охолодження 1 вентилятор
Матеріал метал + пластик
Особливості Синяя светодиодная подсветка
Колір Чорний
Виробник OMEGA
Опис

Придбати Підставка до ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Підставка для ноутбука OMEGA Laptop Cooler pad "SNOWBALL" 14cm fan USB port black (OMNCPB)

Підставка для охолодження ноутбука. Товщина 1.9 мм. Пластик. USB-порт. Повітряний потік: 30CFM. Швидкість вітряка: 3000 об / хв. Обсяг вентилятора: 21 дБА. Номінальна напруга: 5 В постійного струму. Потужність: 1.3W. Номінальний струм: 0,26А. Сумісний з 15.5 "ноутбуками.

Якщо вбудована система охолодження ноутбука не справляється з навантаженням, то слід задуматися про альтернативні рішення. Як працює охолоджуюча підставка для ноутбука залежить від типу. Вона може бути з вбудованими вентиляторами і без них. У першому випадку це активне, в другому - пасивне охолодження. За допомогою направлених потоків повітря вентилятори посилено охолоджують низ обладнання.

При декількох вбудованих вентиляторах температура зменшується в інтервалі від 10 до 15%. Підставка без вентиляторів створює повітряний зачепив між самим ноутбуком і місцем його розташування. Пристрій з активним охолодженням необхідно при сильному нагріванні, але якщо нагрів незначний, то підійде пасивне охолодження, розраховане на невеликі температури. Принцип роботи цих двох видів різниться:

пристрій без вентиляторів поглинає зайве тепло і віддає його повітрю;

пристрій з вентиляторами, розташованими на днище (до 4-х штук), за допомогою них максимально охолоджує ноутбук.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані