Офісне крісло АКЛАС ТерцияCHTILTЧерное (11857) - AT200094 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло АКЛАС ТерцияCHTILTЧерное (11857) - AT200094 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Офісне крісло АКЛАС ТерцияCHTILTЧерное (11857)

Офісне крісло АКЛАС ТерцияCHTILTЧерное (11857) - AT200094

Код товару: AT200094
Немає в наявності
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, сітка, Максимальне навантаження, кг 120, Технічне оснащення регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Матеріал основи хромований метал, Тип офісне крісло, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка сетка, искусственная кожа
Техническое оснащение регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки Чорний
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники мягкие
Материал подлокотников пластик
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Опоры прорезиненные ролики
Высота min, см 110
Высота max, см 120
Ширина сидения, см 40
Глубина сиденья, см 56
Высота спинки, см 74
Диаметр основания, см 62
Вес, кг 21
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло АКЛАС ТерцияCHTILTЧерное (11857) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Офісне крісло, що поєднує в собі незвичайний дизайн і сучасні механізми. Завдяки своїй ергономічності і практичності це крісло стане надійний помічником в роботі для тих, хто багато часу проводить на своєму робочому місці.

Дизайн. Дизайн крісла - урбаністичний, що відповідає сучасним віянням моди. Елегантна сітчаста спинка - це основний елемент декору даної моделі. У поєднанні зі шляхетним чорним кольором пластика і хромованим деталями таке оформлення робить цю модель універсальної, що підходить до будь-якого інтер'єру. Плавні лінії силуету надають кріслу додаткову привабливість.

Оббивка. В якості оббивки в кріслі Терція використовується поєднання екокожі і сітчастого акрилу. Вставка з сітки на спинці розташована в місці максимального контакту зі спиною. Завдяки його "дихаючим" властивостям ви будете комфортно себе відчувати навіть в самий жаркий день. Не дивлячись на свою товщину і прозорість, цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, міцності і зносостійкості. У сидінні використана екошкіра високої якості.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від роботи в режим приємного відпочинку, залишаючись в улюбленому кріслі і продовжуючи продуктивно працювати. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні Т-подібні підлокітники з чорного пластику. М'які накладки забезпечать вашим рукам надійну і комфортну опору, вбережуть їх від контакту з твердим пластиком.

Хрестовина. Хрестовина крісла Терція виготовлена ??з блискучого металу. Вона цільнолита, що збільшує її міцність і дає можливість може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісла необхідну мобільність. У даній моделі вони прогумовані і підійдуть для всіх типів покриттів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані