Витяжка кухонна BEST P 780 IX - AT200144 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна BEST P 780 IX - AT200144 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна BEST P 780 IX
Витяжка кухонна BEST P 780 IX
Витяжка кухонна BEST P 780 IX
Витяжка кухонна BEST P 780 IX

Витяжка кухонна BEST P 780 IX - AT200144

Код товару: AT200144
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип вбудована, Колір нержавіюча сталь, Ширина корпусу 700 мм, Продуктивність 1000 м3/год, Фільтри металевий, Діаметр вентиляційної труби 150 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип вбудований
Ширина корпуса 700 мм
Колір нержавіюча сталь
Производительность 1000 м3/час
Фильтры металлический
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 4
Лампы 2х20 Вт
Матеріал корпусу для металла
Уровень шума 58 dB
Виробник BEST
Опис

Придбати Витяжка кухонна BEST P 780 IX Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна BEST P 780 IX

Вбудована витяжка BEST P 780 серії Best Living є зразком технологічної досконалості. Витяжка оснащена 1000 кубовим мотором, електронним управлінням і світлодіодним дисплеєм із зазначенням швидкості роботи. Система фільтрації представлена ??жировим фільтром, який являє собою сталеву рамку з алюмінієвими сітками, розташованими в кілька шарів. Завдяки такій структурі фільтр затримує важкі жири, присутні в випарах і захищає двигун і внутрішні елементи від осідання жирів. Витяжка забезпечена вбудованим індикатором забруднення фільтрів, який вчасно сповістить про те, що їх необхідно замінити або почистити фільтра.

За допомогою кнопок розташованих на панелі управління можна вибрати потрібну швидкість роботи витяжки, включити підсвічування або налаштувати таймер. Наявність таймера забезпечує додатковий комфорт при експлуатації витяжки. Для того що б повністю очистити приміщення від випарів і зайвих запахів, закінчивши процес приготування і залишаючи приміщення, можна включити таймер. В такому випадку витяжка п'ять хвилин пропрацює на обраної швидкості і самостійно вимкнеться. З цієї продуктивної витяжкою повітря на вашій кухні завжди буде чистим і свіжим!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані