Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0) - AT200146 - купити Пароочищувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0) - AT200146 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0)
Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0)
Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0)
Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0)
Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0)
Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0)

Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0) - AT200146

Код товару: AT200146
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип у вигляді пилососа, Потужність 1900 Вт, Об'єм води, що заливається 1л, Максимальний тиск пари 3.5 бар, Насадки і щітки щітка для прибирання підлоги, точкова насадка, ручна насадка, кругла щітка, Розміри 360 x 236 x 253 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип в виде пылесоса
Потужність 1900 Вт
Объем заливаемой воды 1 л
Максимальное давление пара 3.5 бар
Насадки и щетки щетка для уборки пола, точечная насадка, ручная насадка, круглая щетка
Розміри 360 x 236 x 253 мм
Особливості защита от детей
Виробник Karcher
Опис

Придбати Пароочищувач Karcher SC 3 EasyFix (1.513-110.0) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пароочиститель Karcher стане хорошим помічником для будь-якої господині, адже з цим універсальним і практичним побутовим приладом прибирання в приміщенні стає швидше, зручніше і набагато приємніше і буде займати набагато менше часу. Даний пароочиститель прекрасно справляється з видаленням навіть стійких забруднень з килимових і твердихпокритій. Підлогова конструкція працює при потужність 1900 Вт і робочому тиску 3,5 бар, що гарантує споживачеві якісне прибирання.

Пароочиститель має добре продуманий дизайн, простоту у використанні, а також відрізняється надійністю і якістю виготовлення. Комплектується такий побутовий прилад ручний насадкою, точковим сопло, потужним сопло, круглої малої і великої щітками, що дозволяє з легкістю прибрати в щілинах, в швах і в інших важкодоступних місцях. Варто зауважити, що всього за 4 хвилини після включення, Karcher готовий до роботи.

Пароочиститель Karcher - це відмінна можливість зробити не тільки швидку і якісну прибирання, але і продезинфікувати різні покриття, меблі, дитячі іграшки. Даний апарат легко впорається з водорозчинними в'їдаються плямами, вапняним нальотом, застарілим жиром в духовках і витяжках. Очистить покриття для підлоги, конфорки, шви між плитками і плінтуса. При цьому все це можна прибрати за один раз, не роблячи перерв в роботі. Це стає можливим завдяки додатковому знімного бачка в Зубні який можна дозаправляти водою прямо в процесі збирання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані