LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD - AT200227 - купити Презентаційні дисплеї в Києві й Україні, доступні ціни на LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD - AT200227 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD
LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD
LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD
LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD

LCD панель Intboard GT65/i5/8Gb/256 SSD - AT200227

Код товару: AT200227
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ 65 ". Роздільна здатність 3840 x 2160. Яскравість 350 кд / м2. Контрастність 4000: 1. Інтерфейси Audio, Component, HDMI x 3, Mic in x 1, RJ45, RS-232 x 1, S / PDIF x 1, USB type B x 1, USB2.0 x 2, USB3.0 x 2. Мультимедіа 2x15 Вт. Вага, кг 45 кг

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Intboard
Опис

Інтерактивна панель Intboard - це прекрасна навчальна панель для школи, інституту, підготовчого центру, або для кімнат презентацій в офісах. Ця єдина панель замінить Вам кілька пристроїв: звичайну білу дошку, комп'ютер, проектор, телевізор, екран проектора і систему гучномовців. Така система дуже ефективна і зберігає кошти для навчання і проведення презентацій. У цій дошки є підтримка декількох торкань відразу: 40 торкань. Неважливо, скільки торкань використовується одночасно, завдяки новій технології IR, всі вони будуть максимально точні і плавні. Всі дошки мають алюмінієву зовнішню раму, що виглядає досить стильно, і процесор Intel Core PC.

З ними легко маніпулювати:

дошка не дає тіні як може давати проектор;

немає потреби користуватися проектором;

не потрібно ніяких спеціальних маркерів;

мінімальний час настройки і подача енергії тільки одним кабелем;

надходить в зручній і надійній упаковці.

Інтерактивна панель INTBOARD - це нове комплексне рішення, яке прекрасно підходить як для навчальних закладів (школи, інституту), так і для підготовчих центрів або для презентацій, переговорів в офісах.

Інтерактивна панель INTBOARD замінить Вам кілька пристроїв: звичайну білу дошку, комп'ютер, проектор, телевізор, екран проектора і систему гучномовців. Інтерактивна панель INTBOARD - ефективний засіб для навчання і проведення презентацій.

В інтерактивних панелях INTBOARD використовується інфрачервона технологія завдяки чому вони підтримують 40 торкань. Працювати з інтерактивною панеллю одночасно може до 5 користувачів. Інтерактивні панелі INTBOARD оснащені вбудованим ARM процесором, 1 Гб оперативної пам'яті і 4 Гб вбудованої пам'яті.

Попередньо встановлена ​​операційна система Android, що дозволяє використовувати інтерактивну панель без підключення до ПК, а також користуватися всіма популярними сервісами. Інтерактивні панелі мають спеціальний слот для установки ОРS комп'ютера. Інтерактивні панелі INTBOARD мають алюмінієву зовнішню раму яка надійно захищає від пошкоджень і надає їм стильний зовнішній вигляд.

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані