Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT) - AT200493 - купити Електролобзики в Києві й Україні, доступні ціни на Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT) - AT200493 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT)
Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT)
Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT)

Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT) - AT200493

Код товару: AT200493
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип професійний, Споживана потужність 720 Вт, Глибина пропила в деревині 135 мм, Додаткові функції регулювання числа обертів, підсвічування робочої зони, під'єднання пилососа для роботи без пилу, маятниковий хід, захисний щиток, заміна полотна без інструменту, Частота ходу пильного полотна 800 - 2800 об/хв, Хід пилки 26 мм,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип профессиональный
Потребляемая мощность 720 Вт
Глубина пропила в древесине 135 мм
Додаткові функції смена полотна без инструмента, регулировка числа оборотов, подсоединение пылесоса для работы без пыли, подсветка рабочей зоны, м
Частота хода пильного полотна 800 - 2800 об/мин
Ход пилки 26 мм
Глубина пропила в металлах 10-20 мм
Угол наклона лобзика (опорной платформы) 45°, 30°, 15°, 0°
Уровень мощности звука 95 dB
Количество режимов маятникового хода 4
Тип рукоятки скоба
Розміри 236 x 73 x 207 мм
Виробник Makita
Опис

Придбати Електролобзик Makita 4350 FCT с подсветкой (4350FCT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електролобзик Makita 4350 FCT призначений для прямолінійного та фігурного розпилювання заготовок з деревини, пластику, металів тощо 
Потужний двигун забезпечує високоякісний розпил на глибину 135/10 мм (деревина/сталь). 
Це стало можливим завдяки великому ходу пилки і вражаючої зворотно-поступальної швидкості розпилу, підкріпленої маятниковим ходом.

Для найбільш ефективної роботи з матеріалами різної щільності в лобзику  Makita 4350 FCT передбачена можливість попередньої установки швидкості розпилу (1-а – 5-а) і чотири режими роботи: поступальний розпил і три кругових (з маятниковим ходом) з різною амплітудою поздовжніх коливань пилки. 
Модель оснащена міцною підошвою з литого алюмінію, яка може приймати різні положення для роботи у краї виробу (підошва зміщується назад) або для косого різу в обидві сторони під кутом від 0 ? до 45?.

Для акуратної роботи по декоративних поверхням до лобзику Makita 4350 FCT додається захисна накладка, що надівається на підошву. 
Модель оснащена швидкозатискним кріпленням для пилок: зміна робочих насадок проводиться швидко і без застосування допоміжних інструментів. 
Вбудована «розумна» електроніка контролює подачу пускового струму і стабілізує число оборотів в процесі роботи з лобзиком Makita 4350 FCT. 
Це сприяє високій якості розпилу, оберігає механізм від передчасного зносу і забезпечує певний комфорт в роботі. 
Для роботи в слабоосвітлених місцях в лобзику є вбудована світлодіодна лампа, яка включається автоматично при включенні інструменту.

Напрямні планки і розщеплюючий пристрій допоможуть суворо дотримуватись наміченої лінії і забезпечать рівні краї розпилу. 
Ці пристосування не входять в комплект поставки лобзика  Makita 4350 FCT, але в підошві передбачені пази для їх установки. 

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані