М'ясорубка POLARIS PMG 2039A - AT200501 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка POLARIS PMG 2039A - AT200501 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем вам товар гигрометр, купить с доставкой в Кропивницкий, рекомендуем вам usb, цена вас приятно удивит.
  • Предлагаем ознакомиться с руль игры, либо бытовая метеостанция, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить дешевый сканер в нашем магазине, а также материнской платы компьютера с доставкой по Славянску.
  • Выгодные цены на съемный ssd, предлагаем вам сделать выбор руль комп и заказать с доставкой в Ровно.
  • Быстро и удобно купить сканер дешево, обратите внимание на проекционный, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A
М'ясорубка POLARIS PMG 2039A

М'ясорубка POLARIS PMG 2039A - AT200501

Код товару: AT200501
Немає в наявності
Короткий опис:
Насадки насадка для ковбасок, «кеббе», Номінальна потужність 500 Вт, Продуктивність 3 кг/хв, Тип електрична, Максимальна потужність 2000 Вт, Функція "Реверс" так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки насадка для колбасок, «кеббе»
Номинальная мощность 500 Вт
Производительность 3 кг/мин
Максимальная мощность 2000 Вт
Тип Для электрических плит
Диски для фарша 3
Матеріал корпусу пластик
Габарити 420 х 200 х 250 мм
Колір серый+нержавеющая сталь
Виробник POLARIS
Опис

Придбати М'ясорубка POLARIS PMG 2039A Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мясорубка POLARIS PMG 2039A

Вашій увазі представлена ??електрична м'ясорубка під назвою Polaris PMG 2039A. Вона встигла прославитися не тільки великим обсягом функцій, але й ефективною роботою, продуктивність якої відзначена двома кілограмами фаршу за хвилину. Секрет даної моделі криється в сучасному двигуні, чия потужність дорівнює Потужність 2000 Вт.

Розробники захистили двигун від перегріву спеціальною системою, продовживши експлуатаційний термін устройства.Інформація іншого плану. Електрична м'ясорубка Polaris PMG 2039A виконана в класичному дизайні, який вміє вражати своєю пишністю.

Ніжки м'ясорубки були прогумовані для того, щоб усунути ковзання під час роботи. Присутня функція реверсу. Завдяки компактним розмірам м'ясорубку легко зберігати і ще легше транспортувати. Вона обладнана овочерізки, а також безліччю корисних аксесуарів.

Бренд Polaris - виробник побутової техніки. Асортимент представлений кухонною технікою (чайники, мультиварки, подрібнювачі), кліматичними приладами (радіатори, вентилятори, обігрівачі) та іншими побутовими приладами. За офіційною інформацією, сьогодні на ринку представлено більше 700 різних моделей.

Компанія представляє свої товари на ринку вже більше 18 років, за які «побутова техніка POLARIS зарекомендувала себе як надійного торгового знака, багаторазово підтвердивши репутацію стабільного ділового партнера, що має унікальний асортимент всесезонной продукції і розбирається в тонкощах кон'юнктури ринку».

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані