Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) - AT020078 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) - AT020078 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I)

Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) - AT020078

Код товару: AT020078
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX 12V v2.2, Модульне підключення кабелів не має, Тип БЖ для комп'ютерів, Кількість роз'ємів SATA 2, Підключення материнскої плати 20+4 pin, Підключення процесора 4 pin,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник FSP
Потужність 400Вт
Стандарт БП ATX 12V v2.2
Диаметр вентиляторов 1x120 мм
Тип БП для компьютеров
Подключение материнской платы 20+4 pin
Количество разъемов Peripheral 4
Тип охлаждения активное
Размеры, мм 140 х 150 х 86 мм
Подключение процессора 4 pin
OutputСurrent +3,3V 20A
OutputCurrent +12V1 10A
OutputСurrent -12V 0.3А
Опис

Придбати Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) володіє високою надійністю і якістю, його можна використовувати навіть у самих сучасних комп'ютерах. У його завдання входить перетворення мережевої напруги до заданих значень, їх стабілізація та захист від незначних перешкод живлячої напруги. Блок оснащений кулером, який завдяки збільшеному розміру (12см) і меншою частотою обертання, ефективно охолоджує БЖ і при цьому залишається малошумним. Він створює значні повітряні потоки, які вентилюють блок у всіх напрямках. Інтенсивність такого охолодження залежить від того, яка температура поза корпусом блоку і всередині нього.

Основним параметром комп'ютерного блоку живлення є максимальна потужність, що віддається в навантаження. Потужності блоку живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) достатньо для всіх необхідних операцій за Вашим комп'ютером. FSP 400W підтримує стандарт V.2.2, тому обладнаний універсальним (20+4)-pin роз'ємом основного живлення. Є опції захисту від замикань, перенапруг та перевантажень. Ця система дозволяє економити електроенергію, не жертвуючи працездатністю пристрою. Блок живлення FSP 400W (ATX-400PNR-I) прослужить Вам багато років, Вам не доведеться навіть замислюватися про його заміну.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані