Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL - AT200914 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL - AT200914 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL
Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL

Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL - AT200914

Код товару: AT200914
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип похила, Колір чорний, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 750 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 15.7 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір Чорний
Производительность 750 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 15.7 кг
Количество скоростных режимов 3
Лампы светодиодные лампы
Матеріал корпусу металл, стекло
Потужність 220 Вт
Уровень шума 50.1 dB
Виробник ELEYUS
Опис

Придбати Витяжка кухонна ELEYUS Titan A 750 LED SMD 60 BL Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кажуть, все геніальне – просто, і справді – просто потрібно зібрати в одному місці найкращих професіоналів своєї справи, доповнити їх світлі думки найвищими технологіями сучасності, додати новітнє високоточне обладнання, приправити цей «мікс» єдиною високою метою і втілити свого генія в життя. Однак, якщо окрім цього всього Ви вклали у спільну справу ще й свою душу, то будьте певні – Ви створили Шедевр, а на це здатні лише найкращі. Команда професійних інженерів-розробників ТМ ELEYUS відрізняється від інших саме тим, що окрім найвищого професіоналізму справжніх знавців справи вона дарує своїй продукції найцінніше – любов та турботу про покупця і саме це допомагає їй втілювати в життя такі витвори технічного мистецтва,як кухонна витяжка Titan A 750 LED SMD 60 BL. Більше того, цей шедевр заслужив, аби по праву називатись нашим ноу-хау, адже саме ТМ ELEYUS вперше представила на ринку таке досконале дизайнерське рішення пропорцій скла та металу.

Ви не зможете байдуже пройти повз кухонну витяжку Titan A 750 LED SMD 60 BL - її ідеальні лінії вразять Вас із першого погляду. Це дійсно та річ, побачивши котру Ви просто візьмете із собою, адже саме так на це диво із гартованого скла та металу Ви зможете милуватися щодня. Однак кухонна витяжка Titan A 750 LED SMD 60 BL - це шедевр із норовом, річ контрастів, адже за її мистецьким фасадом ховається насправді титанічна сила та міць, котра в дуеті із естетичною довершеністю і робить її лідером.

Команда ТМ ELEYUS довела, що іде правильним шляхом, розробивши кардинально новий периметральний тип втягування, котрий дозволяє витяжці Titan A 750 LED SMD 60 BL ефективно втягувати повітря по всьому своєму периметру, що разом із високою продуктивністю у 750 м³/год робить її справжнім титаном очищення. Окрім того, завдяки режиму рециркуляції, що доступний цій витяжці, Виназавжди вирішите проблему приміщень з ускладненим під'єднанням до вентиляційної шахти. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E1575та залишити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення. Приємне та м'яке світло двох галогенних ламп ефективно освітить Вашу кухню та подарує невимушену атмосферу, а надійне механічне управління витяжки перетворить керування нею в суцільне задоволення.

Металева частина витяжки покрита високоякісною порошковою фарбою, яка захищає метал від корозії. Гартоване скло із дзеркальним ефектом надає витяжці неперевершеного вигляду, а амортизатори передньої панелі забезпечують легкий доступ до фільтра та роблять догляд за ним зручним і безперешкодним.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані